Ο Λάμπης κατσαδιάζει την Εύη;

Η Εύη Αδάμ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Star «Πρωινή Μελέτη» και μίλησε με χαρά για το νέο μουσικό show του Mega που συμμετέχει «Just The Two Of Us».

Η Εύη έχει μικρή εμπειρία στο τραγούδι μια και η μόνη φορά που έχει ερμηνεύσει κάτι ήταν το ντουέτο «Παράδεισέ μου» που ηχογράφησε με τον σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο.

«Το στούντιο είναι διαφορετικό, γιατί κάνεις πολλά break. Δεν έχεις το άγχος του live. Ακολουθεί πάντα επεξεργασία της φωνής. Και ο πιο παράφωνος να τραγουδήσει, μπορεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να διορθωθεί το κομμάτι. Στο live δεν συμβαίνουν αυτά».

Το show της αρέσει πάρα πολύ και δεν την πειράζει καθόλου που ακόμα δεν τα έχει καταφέρει τέλεια στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή.

Ο Λάμπης όμως, που είναι χρόνια σε αυτή τη δουλειά και έχει αποκτήσει εμπειρία, προσπαθεί να την διορθώσει;

«Δεν μου στέλνει μηνύματα. Μέχρι να ανοίξω το κινητό, έχω φτάσει στο σπίτι, οπότε με κατσαδιάζει κατ’ ιδίαν!», ενώ πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να μην το πάρουμε πολύ στα σοβαρά όλο αυτό. Εγώ το διασκεδάζω πολύ. Μας έχει δοθεί η ευκαιρία να γίνουμε παρέα σαν να είμαστε σε 5ήμερη. Ο Λευτέρης Πανταζής μας έχει γονατίσει με τα ανέκδοτα που λέει. Εγώ δεν έχω πάει εκεί για να κερδίσω. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί η ζυγαριά μπορεί να γέρνει προς κάποιο ζευγάρι, αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το στόχο μας. Είναι τιμή μου που βοηθώ τα Special Olympics με αυτό τον τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...