Μόνο νίκη με την Ξάνθη

Μόνο νίκη με την Ξάνθη




Το σύνθημα για νίκη στο ματς που ακολουθεί με την Ξάνθη έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, τονίζοντας ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό στην ομάδα του.
Ακολουθούν τα όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν η διακοπή αποδείχθηκε ωφέλιμη: «Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε τώρα αλλά όταν έρθει το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πιστεύω πάντως ότι η διακοπή μας ωφέλησε. Ξεκινάει μια σειρά αγώνων κρίσιμων καθοριστικών και δύσκολων ως τα Χριστούγεννα και πρέπει να είμαστε καλοί στο διάστημα αυτό».

Για το αν μπορεί να «χωρέσει» στην ίδια ενδεκάδα τον Πάντελιτς με τον Μιραλάς: «Έχω αρκετούς παίκτες και μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις όπως και αυτοί οι δύο. Ο Μιραλάς αποδίδει το ίδιο καλά και μπροστά και στο πλάι της επίθεσης, όμως έχουμε και τον Νέμεθ με τον Μητρογλου που μπορούν πάντα να διεκδικήσουν θέση βασικού».

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με την Ξάνθη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που δέχεται δύσκολα το γκολ. Η Ξάνθη έχει φέρει καλά αποτελέσματα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ όμως εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη διαφορά απόδοσης του Ολυμπιακού στα εντός έδρας ματς με τα εκτός: «Πάντα ο αντίπαλος στην έδρα του έχει μεγαλύτερη θέληση και κίνητρο. Έχει μεγαλύτερη βούληση για το αποτέλεσμα και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για μας».

Για την κατάσταση του Ουρτάδο: «Δεν μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα. Έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, η κατάστασή του πάει πολύ καλά και υπάρχουν πιθανότητες να τον έχουμε μαζί μας στην Ξάνθη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ομαδικό πρόγραμμα που ακολουθεί».

Για το νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ: «Γνωριζόμαστε από την θητεία μας στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις όμως ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλήσαμε για αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή στην Ελλάδα και είμαι πάντα στη διάθεσή του».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Ζει σημαντικές στιγμές σίγουρα. Πρέπει όμως να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Η ποδοσφαιρική ζωή δεν είναι πάντα τέλεια. Καλό θα είναι ο Τύπος να μην ασχολείται τόσο πολύ μαζί του».

Για τους παίκτες που δεν υπολογίζει και τις πιθανές μεταγραφές: «Όλοι οι παίκτες υπολογίζονται και τους έχω πάντα σε εγρήγορση. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το ζήτημα. Δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε και όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Θα ήθελα τον Μέσι και τον Ρονάλντο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους έχω (σ.σ. γέλια)».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Οπωσδήποτε φέτος παίζει στη θέση του. Πέρσι έπαιξε σε αρκετές άλλες θέσεις. Εμείς τον χρησιμοποιούμε εκεί που ταιριάζει καλύτερα και στη θέση που αυτός ξέρει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...