Λιάγκας-Σκορδά τα... πήραν με το κουτσομπολιό της Τατιάνας


«Η Φαίη δεν είχε ποτέ κοιλιά. Τώρα ή έφαγε πολύ το καλοκαίρι ή κάποιος άλλος τρώει μέσα της …». Τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου για τη Φαίη Σκορδά και τα υπονοούμενα που άφησε για πιθανή εγκυμοσύνη της, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση τους στα πλατό του Mega, έκαναν έξαλλη τόσο την παρουσιάστρια όσο και το σύντροφο και συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.

Το ζευγάρι θεώρησε φτηνό το γεγονός ότι η Στεναφανίδου προς τέρψη της τηλεθέασης μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί με κάτι που ήδη ξέρει πως τους ενοχλεί κάνοντας μάλιστα λεπτομερή ανάλυση του σωματότυπου της Φαίης παραδεχόμενη εμμέσως πλην σαφώς ότι παρουσιάζει δείγματα κύησης.

Όπως ακούστηκε να λένε δεν περίμεναν από την οικοδέσποινα του «Αξίζει να το ζεις» την οποία τη φιλοξένησαν με όλες τις τιμές να δεχτούν τέτοια αντιμετώπιση.

Αν και από το περιβάλλον της Τατιάνας επιμένουν πως η αναφορά στην πιθανή εγκυμοσύνη της Σκορδά προέκυψε τυχαία μετά από την ερώτηση του Νίκου Τσιλιμπουνιδάκη που βρισκόταν ως καλεσμένος στο στούντιο του Star, οι κακές γλώσσες λένε πως η παρουσιάστρια τον είχε…δασκαλέψει και αυτό για να ανταποδώσει στους νιόπαντρους την άκρως κουτσομπολίστικη διάθεση που έδειξαν απέναντι της.

Η Φαίη πάντως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τη γυναίκα που θαύμαζε και που είχε ως πρότυπο αναλαμβάνοντας τη μεσημεριανή ζώνη, γιατί πίστευε πως ακόμα κι αν η καλεσμένη της διαπίστωνε πως περιμένει παιδί, σα γυναίκα και δη μανούλα, θα έπρεπε όχι μόνο να λέει το πόσο λεπτό ζήτημα αποτελεί το συγκεκριμένο αλλά και να το σεβαστεί σιωπώντας.

Όσο για το Λιάγκα το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως επιφυλάσσεται.
stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...