Η Έλενα Ράπτη παίρνει θέση για την Κρήτη

“Δε θα σας κρύψω πως ήρθα να στηρίξω τον Γιάννη Πλακιωτάκη. Για αυτό ήρθα. Δεν είναι όμως από κομματική υποχρέωση. Είναι από αισθήματα φιλίας και εκτίμησης για έναν άνθρωπο με ήθος και ικανότητες.
Δε χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο για τον Γιάννη Πλακιωτάκη. Τον ξέρουν οι πολίτες ως άνθρωπο, τον γνωρίσανε ως βουλευτή και υφυπουργό. Νομίζω πως είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα για την Κρήτη”.


Αυτά δήλωσε η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη κατά τη σημερινή επίσκεψή της στο Ηράκλειο Κρήτης. Μάλιστα δε δίστασε να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία «Πάρε Θέση για την Κρήτη», όπου, όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σημ: Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία δίνει στους Κρητικούς την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση των προτάσεων του Συνδυασμού "Η Κρήτη μας ενώνει", καθώς καλούνται να ψηφίσουν υπέρ ή κατά πέντε (5) συγκεκριμένων προτάσεων για καίρια ζητήματα που αφορούν στο νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...