ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ

Προεκλογική συγκέντρωση σε δημοτικό σχολείο έκανε ο "πολύς" Νομάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Χρησιμοποιεί τα πάντα για να βγει και φυσικά έχει την άμεση υποστήριξη και την ασυλία από τα τοπικά ΜΜΕ. Ο επίσης υποψήφιος Περιφερειάρχης με τον ΛΑ.Ο.Σ- αλλά κυρίως με την στήριξη του απλού Βορειοελλαδίτη πολίτη στον οποίο έχει μεγάλη απήχηση και αναγνωρισιμότητα -αντέδρασε για αυτήν την ενέργεια του "Ζορρό" της Βορείου Ελλάδος. Να δούμε που θα φτάσει ο κ. Νομάρχης για να πετύχει την εκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη.
Να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος σε δημοσκόπηση της gpo που προβλήθηκε από το mega έχει πετύχει ένα 9.5% και μάλιστα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αφού ο Καρατζαφέρης αρχικώς προσανατολιζόταν να στηρίξει Ψωμιάδη αλλά μετά έκανε άλλη μια κωλοτούμπα. Ο Κυριάκος θα τα πάει καλά και θα είναι η έκπληξη των εκλογών γιατί έχει προσωπική επαφή με τον κόσμο. Βέβαια θα πληρώσει και αυτός τις λάθος επιλογές του Καρατζαφέρη και κυρίως την ψήφιση του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...