ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Για πρώτη φορά η Τζούλια Παπαδημητρίου μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη" για τον νέο έρωτα που υπάρχει στη ζωή της. Ο αγαπημένος της Γιάννης είναι ο άντρας που την έκανε, όπως παραδέχεται και η ίδια να ξαναερωτευτεί. “Αισθάνομαι ευτυχισμένη με αυτόν τον άνθρωπο και πολύ μεγάλη τρυφερότητα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Είναι άντρας 100% και αυτό με καλύπτει απόλυτα. Είχα πάρα πολύ καιρό να ερωτευτώ. Μέχρι στιγμής ο Γιάννης μου δείχνει ότι είναι ο κατάλληλος. Ένας άντρας δεν ντρέπεται να δείξει τα συναισθήματά του. Η Χαρά τον έχει γνωρίσει και τον λατρεύει και την λατρεύει και εκείνος” δηλώνει η Τζούλια ενώ αποκαλύπτει και τι κάνει τώρα στη ζωή της η κόρη της Χαρά: “Η Χαρά συνεχίζει τις σπουδές της στη Νομική στο εξωτερικό... Η Χαρά πληγώθηκε πάρα πολύ αλλά φροντίζω όσο μπορώ για να το ξεπεράσει και νομίζω ότι το έχει ξεπεράσει”.
Όσο για την πρόσφατη κίνησή της να στείλει επιστολή προς τα ΜΜΕ, η Τζούλια Παπαδημητρίου δηλώνει: “Δυστυχώς με αναγκάζουν να στέλνω επιστολές γιατί πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχω κουραστεί να με ανακατεύουν με αυτόν τον άνθρωπο. Ποιοι είναι αυτοί που μου χρεώνουν τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου; Όσες εκκρεμότητες είχα με τον κύριο Βοσκόπουλο, έχουν τελειώσει από το 1995. Όσον αφορά τα χρέη του θεωρώ ότι πρέπει να τα πληρώσει όπως κάθε Έλληνας φορολογούμενος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...