Έκρυβε οπλοστάσιο στην οικία του

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών έπεσε ένας 44χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και πυρομαχικά, στην περιοχή της Μεγάλης Παναγιάς στη Χαλκιδική.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στο σπίτι του βρέθηκε, αρχικά, ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ενώ από έρευνα που έγινε στο εξοχικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 29 χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου και ελληνικής κατασκευής, μια κυνηγητική καραμπίνα, τρεις ηλεκτρονικοί πυροκροτητές και μικρός αριθμών σφαιρών. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 44χρονος στις Αρχές, προμηθεύτηκε το υλικό από 48χρονο, συνταξιούχο στρατιωτικό, ως εξόφληση χρέους.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 48χρονου -φερόμενου ως προμηθευτή- στη Μ. Παναγιά, βρέθηκαν 154 φυσίγγια, καθώς και 50 νομίσματα, μαζί με άλλα μικροαντικείμενα, τα οποία εξετάζεται αν εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ ο 48χρονος, που κρατείται, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...