ΜΕΝΕΓΑΚΗ- ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ!

Μετά την Ζαρίφη είχε σειρά η Ελεονώρα Μελέτη να πάρει το φλυτζάνι με τον καφέ και να πάει να της το πεί  η Μενεγάκη; Θα μπορούσε να γινόταν κι έτσι.Σήμερα  το πρωί η Ελεονώρα ήταν έτοιμη για την τετ α τετ συνάντηση της με την Ελένη . Έλαμαν και οι δυό τους τόσο πολυ που ο σκηνοθέτης Κώστας Υφαντής τα είχε χαμένα, σε ποιά να κάνει κοντινά αλλά και που να αφήσει τα κοινά τους.
Ήταν λαλίστατες και οι δυό τους και δεν άφηναν ατάκα που να μην πουν. Η Ελένη άφησε άφωνους όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στούντιο, όταν έβγαλε το μενταγιόν απο το λαιμό της, απομεινάρι απο τις ξκαλοκαιρινές της διακοπές για να το προσφέρει στην παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης" ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που δέχτηκε την πρόταση της και ήρθε στην εκπομπή της. Και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει η Ελεονώρα για τα χρόνια της στον Αντέννα ε ,δεν ήθελε και πολύ για να τους κατακεραυνώσει "Στον Αντέννα πέρναγα δύσκολα" και το δικαιολόγισε με την  μεγάλη δημοσιότητα γύρω απο το όνομα της και μέ ότι έκανε έπρεπε να πάρει άδεια "Ακόμη και για να χαιρετήσω κάποιον έπρεπε να πάρω τηλεφωνική άδεια" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...