ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ " ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;"

Αφορμή στάθηκε το… παπούτσι με το οποίο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Ένα παπούτσι «υπερπαραγωγή» δια χειρός Δούκα Χατζηδούκα.

Δευτέρα σήμερα, αρχή της εβδομάδας και η Ελένη μπαίνει στο πλατό με ένα ροζ παπούτσι με εντυπωσιακά μαύρα φτερά και στρας. Αφού λοιπόν εκθείασε τις δημιουργίες του Δούκα Χατζηδούκα, παπούτσια του οποίου φορά πολύ συχνά στην εκπομπή της, η Ελένη «πέταξε» για μια ακόμη φορά την σπόντα της. «Είδατε εγώ τα παπούτσια του… και πέντε χρόνια εδώ μέσα και έξι και επτά τα φοράω, βλέπω να παίρνω σπίτι μου μόλις τελειώνω από εδώ πέρα κάποια στιγμή και να τα φοράω! Είναι από αυτά που σου μένουν προίκα!»

Τα παπούτσια ήταν όντως εκπληκτικά και μάλιστα συζητήθηκαν μέχρι και τη στιγμή που η Ελένη πήγε να καθίσει στην καρέκλα της για να ακούσει τα ζώδια. Περιττό βεβαίως να αναφέρουμε το άψογο πεντικιουρ της παρουσιάστριας, το οποίο ήταν εμφανές μέσα από την peep-toe γόβα, με την εντυπωσιακή χορντή και άκρως - in - σόλα. Το γεγονός όμως ότι η κουβέντα ξεκίνησε από τα παπούτσια και κατέληξε στο πότε θα σταματήσει η Ελένη, δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο… Είναι η πολλοστή φορά που η Ελένη δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και αναφέρεται στο πότε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα σταματήσει αυτό που κάνει.

Από εδώ το φέρνει από εκεί το φέρνει, πάλι μας το πέταξε. Πριν από λίγες ημέρες μας είχε πει ότι όταν κλείσει την τηλεοπτική της πορεία, θέλει να γίνει κριτής. Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς θα σταματήσει και το θέμα είναι τι θα κάνει μετά; Εκτός αν αυτό είναι που πραγματικά συμβαίνει και δεν το έχουμε καταλάβει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...