ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ
Απο την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η δημοσιογραφία οι Εβραίοι Τραπεζίτες έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον έλεγχό της.
Σήμερα είναι ξεκάθαρο οτι την ελέγχουν σε όλες τις "προοδευτικές" χώρες.Έτσι και στην Ελλάδα ούτε ένας απο τους "μεγάλους" δημοσιογράφους τόλμησε να πεί ότι όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που δανείζουν σε όλες τις κυβερνήσεις και έτσι ελέγχουν τις οικονομίες των Εθνών είναι εβραϊκής καταγωγής...Γιατί άραγε μας κρύβουν τα ονόματα και τις καταγωγές τους...μήπως για να μην χάσουν τις χιλιάδες ευρώ του μισθού τους...

Διαβάστε στη συνέχεια του άρθρου τι είπε ο πρώην αρχισυντάκτης των New York Times Τζών Σουϊντον (John Swinton) στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση, αφού θα έβγαινε στη σύνταξη.

Ακούστε τι είπε ο πρώην αρχισυντάκτης των New York Times Τζών Σουϊντον (John Swinton) στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση, αφού θα έβγαινε στη σύνταξη. Κάποιος έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο τύπο. Ο Σουίντον είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικός μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή « Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...