Έκαψαν τη σημαία (μας) στην Κύπρο!


Απίστευτο και όμως… τραγικό! Φωτιά σε ελληνική σημαία έβαλε οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα.


Το περιστατικό συνέβη στο 47ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια όταν ένας φίλαθλος της δεύτερης ανέσυρε μια ελληνική σημαία και της έβαλε φωτιά (!) Ο ίδιος μάλιστα καμάρωνε με στόμφο για το κατόρθωμα του ξεχνώντας πολλά πράγματα προφανώς.

Εκείνη την ώρα ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς του οργανωμένους της Ομόνοιας, ωστόσο συνελήφθη πριν φτάσει στην κερκίδα τους.

Χιώτης: «Είναι φρικιαστικό!»

«Δεν ανέχομαι από κανέναν να καίει ελληνική σημαία. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν φρικιαστικό θέαμα, να καίγεται ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

Το να βρίζουν τη μητέρα ή τη γυναίκα μου, εντάξει, αυτά γίνονται παντού. Το να βρίζουν το έθνος, μην πω τι λένε, να καίνε την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, είναι κάτι φρικιαστικό. Είναι φρικιαστικό. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Ότι όλοι είμαστε Έλληνες», σχολίασε σχετικά.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...