Σαμαράς: Το ρεύμα κατά του μνημονίου είναι πλειοψηφικό


«Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θεωρεί πλέον το μνημόνιο αναπόφευκτο, δεν το θεωρεί μονόδρομο, δεν πιστεύει καν ότι θα σώσει τη χώρα. Το ρεύμα κατά του μνημονίου είναι πλέον πλειοψηφικό και μεγαλώνει».

Αυτό υποστηρίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην «Realnews».
Ο κ. Σαμαράς, πάντως, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του πήχη επιδόσεων που θέτει το κόμμα του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Δεν έχει νόημα να μιλάμε για ποσοστά. Με ποια βάση σύγκρισης; Δεν υπάρχει σύγκριση σε σχέση με την προ μνημονίου εποχή» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απορρίπτει κάθε συζήτηση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των κομμάτων, διατυπώνοντας το ερώτημα «τι ενότητα μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε όσους θεωρούν το μνημόνιο μονόδρομο και σε εκείνους που προσπαθούν να απαλλάξουν τη χώρα από το μνημόνιο μία ώρα αρχύτερα;».
Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζει «πολιτικούς φεουδάρχες» την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αποδίδοντάς τους ότι «δουλεύουν για λογαριασμό του κ. Παπανδρέου».

Σχετικά με την αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει: «Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη δεν μας αφορούν πλέον. Εμείς δεν έχουμε αντίπαλο τον κ. Μητσοτάκη. Εκείνος έχει αναδείξει σε αποκλειστικό αντίπαλό του τη ΝΔ». 
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=183474&cid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...