Φετφατζίδης: «Θα κάνουμε φοβερά πράγματα με Τοροσίδη»

Φετφατζίδης: «Θα κάνουμε φοβερά πράγματα με Τοροσίδη»
Πολύ σημαντικές χαρακτήρισε τις απουσίες των Τζιόλη και Τοροσίδη για την Εθνική ομάδα ο Γιάννης Φετφατζίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.


Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, αναφερόμενος ειδικά στον συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους» τόνισε: «θα κάνουμε φοβερά πράγματα μαζί», ενώ απάντησε στις φιλοφρονήσεις του Σωτήρη Νίνη, χαρακτηρίζοντάς τον «εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φετφατζίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τα λόγια που άκουσε πριν και μετά τον αγώνα: «Ο προπονητής, μού είπε να μπω να παίξω δεξιά όπως ξέρω, και να τα δώσω όλα! Ήμουν ήρεμος και χωρίς άγχος. Μετά το ματς, είχαμε συγχαρητήρια, «καλή αρχή», «μπράβο μικρέ» και τέτοια. Πάντως, από τη στιγμή που ήμουν στην αποστολή, πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα έμπαινα στον αγωνιστικό χώρο και θα πραγματοποιούσα το ντεμπούτο μου. Ξεχωριστό συναίσθημα αν αναλογιστείς ότι στο Euro της Πορτογαλίας έβγαινα έξω στα μπαλκόνια και πανηγύριζα, όπως όλοι οι Έλληνες».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Δείχνει να εμπιστεύεται τα νέα παιδιά, το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή. Είναι σοβαρός άνθρωπος και προπονητής και φαίνεται διατεθειμένος να δουλέψει. Συμφωνώ με το στυλ ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίξουμε τώρα. Ταιριάζει το σύστημα που θέλει να μας περάσει ο Σάντος, γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες».

Για το αν είχε άγχος: «Είχα άγχος πέρυσι όταν πρωτοξεκινούσα. Όταν έκανα τα πρώτα παιχνίδια μου με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχω παίξει κάποια παιχνίδια με την ομάδα, έχω αγωνιστεί και σε τρία με την Ελπίδων και δεν έχω τόσο άγχος».

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είμαστε σαν οικογένεια. Εγώ δεν αντιλήφθηκα τίποτα απ’ όσα γράφονται για κλίκες και κακό κλίμα».

Για τον αγώνα με το Ισραήλ: «Το Ισραήλ είναι πιο δύσκολη ομάδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Λυπήθηκα που είδα άδειο το γήπεδο σε αγώνα Εθνικής ομάδας. Πρέπει με το Ισραήλ να είναι κοντά μας και εμείς να δουλέψουμε στο τελείωμα των φάσεων».

Για τον Νίνη: «Με τον Σωτήρη δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί ως συμπαίκτες. Δεν έχει τύχει, αλλά κάποια στιγμή λογικά θα συνυπάρξουμε. Τώρα γνωριζόμαστε σιγά σιγά. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους Έλληνες και εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια (σ.σ. τον είχε χαρακτηρίσει ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος)».

Για τον Τοροσίδη: «Είναι πλήγμα η απουσία του Τοροσίδη, γιατί είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής και έχουμε ταιριάξει από δεξιά. Μπορούμε να κάνουμε φοβερά πράγματα με τον Τοροσίδη. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής».

Για τον Τζιόλη: «Κι αυτή η απώλεια είναι πού σημαντική και θα προσπαθήσουμε να τους αντικαταστήσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον Καραγκούνη: «Μακάρι να φτάσω και εγώ τις συμμετοχές (100) του Καραγκούνη κάποια στιγμή. Αυτό βέβαια, αργεί να γίνει».

Για την ήττα της Εθνικής Ελπίδων (3-0) από την Τσεχία: «Τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ακόμα. Αδικήθηκαν λίγο τα παιδιά. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι πλασματικό. Αν έχουμε καλή εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι ίσως να ανατραπεί το σκηνικό. Έπαιξε ρόλο και ότι έλειπαν οι Νίνης, Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου. Όλα μπορούν να συμβούν στη ρεβάνς».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...