Η ΒΙΣΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ!




Οι συνέργασίες στα νύχτερινά κέντρα όταν πρόκειται  για δύο ονόματα μεγάλου βεληνεκούς δεν είναι πάντα ρόδινες. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με την  Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά.
Η συνύπαρξη  τους φέτος στο " ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ" ήταν και για τους δύο ότι καλύτερο. Ακόμη και ο κόσμος που πάει κάθε βράδυ στο μαγαζί έχει να το λέει, ότι είναι από τα καλύτερα σχήματα της φετινής σεζόν.Φίλοι από τα παλιά ,Ο Σάκης και η Άννα  μαζί στην πίστα αλλά και κατα την διάρκεια των διαλειμμάτων τους. Στα καμαρήνια η ώρα περνάει ευχάριστα ο ένας ευχαριστιέται την παρέα του άλλου και το τάβλι πάει σύννεφο. Όταν όμως ήρθε η ώρα να ανεβούν και πάλι στην πίστα το φιλικό αυτό κλίμα  έδωσε την θέση του στην κόντρα.
Την ώρα του κοινού τους προγράμματος , Ο Σάκης ερμήνευσε την παλιά επιτυχία του Λευτέρη Πανταζή "Το ωραιότερο πλάσμα" απευθηνόμενος στην Άννα, εκείνη το απολάμβανε. Η συνέχεια ήταν κάπως απρόβλεπτη , η Βίσση τον διακόπτει και του λέει " Πέσμου κι άλλα γιατί με έφτιαξες". Αυτή την φορά Ο Σάκης συνεχίζει με μια παλιά επιτυχία της  "Έμπνευση" κάνοντας στους στίχους μικρές αλλαγές. Το επόμενο τραγούδι που διαλέγει να πεί Ο Σάκης δεν το είχαν κάνει πρόβα κάτι που δεν φανταζόταν η Άννα ότι θα συμβεί "Μην με κοιτάζεις έτσι βλάκα...βλάκα βλάκα" παλιά επιτυχία του Καρβέλλα . Η Βίσση ξαφνιασμένη  του λέει " Μου κάνεις πλάκα έτσι;" Οι θαμώνες του κέντρου παγώνουν , Ο Σάκης συνεχίζει να ερμηνέυει το τραγούδι που έκανε την Βίσση έξαλλη .Εκείνη όμως ,έχει χάσει πιά την ψυχραιμία της και τον χαστουκίζει.Ο Σάκης προσβεβλημένος μπροστά στο κοινό του της ανταποδίδει το χαστούκι. Ηορχήστρα σταματά απότομα να παίζει αφού η πίστα σε λίγα λεπτά είχε μετατραπεί σε ρίνγκ του μπόξ.
Όλα αυτά όμως ανήκουν σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας για να συνέβησαν χτες το βράδυ.
Το ξύλο ανάμεσα στην Βίσση και στον Ρουβά "έπεσε" επί πίστας το 1998 όταν σύνεργάστηκαν και πάλι στο νυχτερινό κέντρο " ΧΑΟΣ". Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...