Ζητούμενο (και) η εμφάνιση!

Ζητούμενο (και) η εμφάνιση! 
Την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να επαναλάβουν στον Ολυμπιακό, στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17:15, ΝΕΤ / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε καλούνται να αποδείξουν τη βελτίωσή τους μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι αυτή του Σάκη Τσιώλη.


Νέυρα από Μήτρογλου που έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, οι Πειραιώτες θέλουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους και να περιμένουν χωρίς πρόβλημα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, αφού σε περίπτωση γκέλας του «τριφυλλιού» θα αποκτήσουν μεγαλύτερη διαφορά από τον αντίπαλό τους στη μάχη του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να παίξουν παραγωγικό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει από την έναρξη του αγώνα τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε χθες κανονικά και ο 46χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του σημερινού ματς. Ο Ισπανός προπονητής θα μιλήσει με τον παίκτη και ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται ο Αργεντινός, θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού και ο Φουστέρ (ή ο Ιμπαγάσα), έχοντας στα πλάγια τον Ρόμενταλ και τον Ριέρα. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φετφατζίδης (ή ο Φουστέρ), ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάντελιτς.

Εκείνο που ζήτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Βαλβέρδε από τους παίκτες του ήταν να παρουσιαστούν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να προσέξουν πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο θεωρεί αρκετά επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπτας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Γκαλίτσιος και Ζαϊρί. Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Μήτρογλου, Νέμεθ, Νίκος Παπαδόπουλος και Μοίσές, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Μάρκο Πάντελιτς έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές και κυνηγάει το σερί του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, όταν είχε βάλει γκολ σε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές (με τη Βέροια, τον Ακράτητο, τον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ). Μάλιστα, ενδιάμεσα είχε σκοράρει και σε δύο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λάτσιο και τη Βέρντερ και είχε ένα εκπληκτικό σερί έξι αγωνιστικών. Σερί δεν είχε ούτε ο Ντιόγο ούτε ο Ντάρμπισαϊρ.

Το sold out δεν έγινε χθες, αλλά η εκτίμηση ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο σήμερα θα επιβεβαιωθεί, με την προϋπόθεση βέβαια να πάνε στο Καραϊσκάκη όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Χθες το βράδυ είχαν απομείνει μόλις 780 εισιτήρια που θα διατίθενται σήμερα από τις 10 το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Χέρμαν Βερμιούλεν για να συζητήσουν εκ νέου για την επιστροφή του στον σύλλογο και στον γνώριμο για τον ίδιο χώρο, αυτόν των ακαδημιών.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...