Μαχητής Ντουντού για τίτλο!

Μαχητής Ντουντού για τίτλο!

Μήνυμα έστειλε ο Ντουντού Σεαρένσε, με το οποίο ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα και ότι ο ίδιος θα παρουσιαστεί ως «μαχητής» για να το πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ντουντού Σεαρένσε επανέρχεται στους καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και δείχνει τον παλιό καλό του εαυτό με την φανέλα του Ολυμπιακού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος των Πειραιωτών απηύθυνε μήνυμα στους φίλους των «ερυθρόλευκων», μέσω του Twitter, όπου τόνισε:

«Κάναμε μία καλή νίκη στο "σπίτι" μας με 3-1. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Η Κυριακή είναι μία μέρα αποκατάστασης και ξεκούρασης. Έχω βρει την φόρμα μου πλέον», υπογράμμισε ο άσος των Πειραιωτών και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην «μάχη» της φετινής Superleague:

«Θέλω να συνεχίσουμε τις νίκες, να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος. Θα είμαι ένας μαχητής για να πετύχουμε. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν», τόνισε χαρακτηριστηκά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...