Έκλεψε… και την αστυνομικό του Κοινοβουλίου

Δ. Κ.
Απ’ όλα έχει ο μπαξές της Βουλής: άνθη, φρούτα, φυτά, μέχρι και αετονύχη με αδυναμία στα λεφτά. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Βουλής είχε αδυναμία στις τσάντες και ακόμα μεγαλύτερη στα… πορτοφόλια που έκρυβαν μέσα τους.

Βλέποντας λοιπόν την τσάντα της αστυνομικίνας, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον εαυτό του να τον καταβάλουν οι τύψεις. Την άρπαξε για να δει που θα τον έβγαζε οικονομικά η όλη ιστορία. Τελικά όχι μόνο δεν πέτυχε το colpo grosso, αλλά απεναντίας τσαλακώθηκε και ηθικά αφού έγινε σούσουρο μεγάλο, με αποτέλεσμα να τον πάνε σε άλλο τμήμα.

Εκείνος όμως σε καμιά περίπτωση δεν έλεγε να αλλάξει συνήθειες, επιβεβαιώνοντας τη ρήση που θέλει «πρώτα να σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι».

Στο νέο του πόστο όλοι άρχισαν να «χάνουν» από τα πορτοφόλια τους 40, 50 και 70 ευρώ, μικρά ποσά αλλά όχι και τόσο αμελητέα σ’ αυτή την οικονομική κρίση. Κανένας ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο «αετονύχης» ήταν ο τελευταίος των… «μεταταχθέντων».

Το μοιραίο λάθος το έκανε ωστόσο όχι… τρώγοντας το τυρί στη φάκα, αλλά έχοντας καταφέρει να αποσπάσει μια πιστωτική κάρτα συναδέλφου του και να εισπράξει 700 ευρώ.

Η ώρα και η ημερομηνία ανάληψης, αλλά και οι μαρτυρίες των υπαλλήλων, οδήγησαν στο συνάδελφό τους που ομολόγησε – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr – τόσο τα κατορθώματά του, όσο και την αδυναμία του να επιστρέψει τα 700 ευρώ.

Επιμύθιο: Όλες οι αρχές έπεσαν πάνω να σώσουν το «δύστυχο», αλλά και την τιμή του Κοινοβουλίου. Γιατί η τιμή, τιμή δεν έχει!
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...