ΠΡΩΤΗ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΗ Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

Αλλαγή φρουράς τουλάχιστον για χθές και στην μεσημεριανή ζώνη.Ο πονοκέφαλος στον Alpha παραμένει αφού η Κατερίνα Καραβάτου τρέχει και δεν φτάνει για να ξεκκολήσει απο την τρίτη θέση.
Μονομαχία όμως όχι στο El  Paso αλλά μεταξύ της Χριστίνας Λαμπίρη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ποιά απο τις δύο θα στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα στη μεσημεριανή ζώνη.
Συγκεκριμένα η Χριστίνα Λαμπίρη που ξεκινά μία ώρα αργότερα από τις αντίπαλες της στο 15-44 άγγιξε το 15,5%  κατακτώντας την πρωτιά ενώ στο γενικό σύνολο 11,7%. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το " Πολύ Μπλα-Μπλα" που ξεκινούν πρώτοι την κούρσα της μεσημεριανής ζώνης στις 12:30 στο 15-44 τερματίζει τρίτη με ποσοστό 10.7% αλλά στο γενικό σύνολο είναι στην πρώτη θέση με 12.8%.
Ο προβληματισμός της Κατερίνας Καραβάτου συνεχίζεται, μπορεί στα νεανικά κοινά να είναι δέυτερη με 11.8% αλλά στο γενικό σύνολο  να έρχεται τρίτη αγγίζοντας το 11.0%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...