ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΚΑΙΝΕ"

Νέες φουρτούνες ξέσπασαν, σύμφωνα με φήμες, για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς, όπως ακούγεται, άγνωστοι έχουν διαρρεύσει στην αγορά φωτογραφικό υλικό με πολύ προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας με τον Ματέο Παντζόπουλο. Σύμφωνα με τις φήμες, οι φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν την ίδια και τον Ματέο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Μήλο .Το θέμα όμως είναι ότι τραβήχτηκαν από την ίδια την Ελένη, και τώρα έχουν εμφανιστεί στην αγορά των περιοδικών life style από άτομο το οποίο δηλώνει ρωσικής καταγωγής.
Ο εν λόγω κύριος, πάντα σύμφωνα με ότι ακούγεται, πέρασε πρώτα από τον Πέτρο Κωστόπουλο, και από εκείνον – παρά τις κακές τους σχέσεις –πληροφορήθηκε η Μενεγάκη την διαρροή του φωτογραφικού υλικού.
Στην αρχή η παρουσιάστρια αμφισβήτησε το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ο Κωστόπουλος όμως της έστειλε με e-mail μέρος του υλικού, αφήνοντάς την άφωνη.
Η Ελένη μετά από αυτό, και βρίσκοντας ξανά την ψυχραιμία της, λέγεται, ότι ξεκίνησε έναν Μαραθώνιο επαφών με όλους τους εκδότες, προκειμένου να μην δουν οι φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας.
Το σίγουρο όμως είναι ότι αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο οι κάτοχοι του συγκεκριμένου υλικού, θα χτυπήσουν και άλλες πόρτες, προκειμένου να πουλήσουν το υλικό έναντι αδράς αμοιβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...