Ντέρμπι… αξιών!

Ντέρμπι… αξιών!
Για κάποιους μπορεί να είναι τα 20 ευρώ του εισιτηρίου. Για άλλους τα 100.000 ευρώ του πριμ. Κάποιοι θα μιλήσουν για τα 60.820.000 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί συνολικά για 22 ποδοσφαιριστές. Στο τέλος της ημέρας, για ένα τέτοιο ντέρμπι μια αξία υπάρχει! Η ανεκτίμητη…
Φύλακες άγγελοι…

Μια από τις ιδιαίτερες ιστορίες του ντέρμπι. Παιδιά από την ακαδημία, παιδιά που μεγάλωσαν με τον Παναθηναϊκό, παιδιά για τα οποία υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες. Η διαδρομή που ακολούθησαν εντελώς αντίθεση. Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε υπομονή, έπαιξε με τον Παναθηναϊκό λίγο πριν ασπρίσουν τα μαλλιά του και πέρασε δεύτερη νιότη στον Ολυμπιακό. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έκανε τατουάζ το τριφύλλι και λίγο πριν εγκαταλείψει το όνειρο να μονιμοποιηθεί στην αγαπημένη του ομάδα, το είδε να γίνεται πραγματικότητα. Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό ο Ούγκο Πάρντο, αλλά μάλλον θα έχανε το… αφιέρωμα χωρίς Νικοπολίδη.

Αλέξανδρος Τζόρβας

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 1,3 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 250.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει δύο συμμετοχές σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η στάση του μετά το περυσινό ντέρμπι και το γεγονός ότι «κυνήγησε» την υπόθεση με το αεροβόλο.

Αντώνης Νικοπολίδης

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 500.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε 29 ντέρμπι αιωνίων. Τα 16 είναι ως γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και τα 13 με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η περυσινή του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, όταν ήταν από τους βασικούς συντελεστές για να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός.

Λατρεμένη… δεξιά!
Ο ένας είναι ρολίστας πολυτελείας… Ένας βιοπαλαιστής που μετά από χρόνια στο μεροκάματο, είδε τους κόπους του να ανταμείβονται και την αξία του να αναγνωρίζεται. Ο δεύτερος είναι ένας παίκτης για όλες τις δουλειές. Μπορεί να αμυνθεί, να επιτεθεί, να σκοράρει, ακόμα και να εκβιάσει καταστάσεις. Ο μεν είναι σταθερός στην όποια αξία του, ενώ ο δε μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του ή να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Επιρρεπής στο λάθος ο Λουκάς Βύντρα, επιρρεπής στην υπερβολή ο Βασίλης Τοροσίδης. Καμιά φορά μονομαχούν για το δεξί άκρο της άμυνας στην Εθνική ομάδα, απόψε το έχουν «καπαρωμένο» στους συλλόγους τους.

Λουκάς Βύντρα

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 200.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 500.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει 13 συμμετοχές σε ντέρμπι.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Το ντέρμπι στο Φάληρο πριν από 1,5 χρόνο (1/3/2009), όταν ήταν αλάνθαστος στο κέντρο της άμυνας κι έπαιζε και για τον Σαριέγκι.

Βασίλης Τοροσίδης

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 1 εκατ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 700.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει 7 συμμετοχές σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Το γκολ που πέτυχε στο Στάδιο Καραϊσκάκη για τον αγώνα κυπέλλου (σ.σ. 4-0), με το οποίο έγινε το 2-0 και «κλείδωσε» το ματς.

Εγώ… hummer! Εσύ?

Ο μεν κάποτε – όχι δα και τόσο παλαιά – πρωταγωνιστούσε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Τα πράγματα, όμως, ήρθαν έτσι που εμφανίστηκε στα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού. Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους, μετά από ένα μίνι σίριαλ κι αφού ενδιαφέρον είχαν εκφράσει και οι πράσινοι.

Το τριφύλλι έμεινε, τελικά, χωρίς το «hummer» του, το οποίο το βρήκε φέτος το καλοκαίρι. Σε έναν παίκτη, που – δεν μπορεί – όλο και κάποια μεταγραφική περίοδο θα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Ο Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Όλαφ Μέλμπεργκ ηγούνται των δύο αμυνών και η απόδοσή τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τελικό νικητή.

Αλέν Μπουμσόνγκ
ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 600.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1,4 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Είναι το παρθενικό του ντέρμπι.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

Όλαφ Μέλμπεργκ

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 2,5 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1,7 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει δύο συμμετοχές σε ντέρμπι!
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Με συμμετοχή 90 και 45 λεπτών στα περυσινά ντέρμπι, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε τέρμα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βάσκος και ο Σαλονικιός!

Όσο κυβικά κι αν είναι φορτωμένο το hummer, μόνο του δεν… στρίβει! Ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έχουν σύνθετο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αφού αφενός θα πρέπει να δίνουν βοήθειες στους… από πάνω και αφετέρου ίσως επωμιστούν και κάποιου είδους προσωπικό μαρκάρισμα στους επιθετικούς του αντιπάλου. Ο Βάσκος αμυντικός προέρχεται από τη γκέλα που έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το γκολ που έβαλε στο κύπελλο, ενώ ο Αβραάμ κάνει πολύ καλή σεζόν και η φημολογία για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, προφανώς και τον βοηθάει ψυχολογικά.

Γιόσου Σαριέγκι

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 300.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει αγωνιστεί σε 5 ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η απόδοσή του στο ντέρμπι (σ.σ. 0-0) της 9ης Νοεμβρίου 2008, όταν ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 2,5 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 600.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε 4 ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η περυσινή του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Σισέ, κάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού πιο ήρεμο για το σημερινό ματς.

Το αριστερίζειν…

… Εστί φιλοσοφείν!!! Κάπως έτσι βλέπουν τη θέση τους και οι τελευταίοι της αμύνης! Κλείνουμε με την αμυντική λειτουργία του ντέρμπι, με την αριστερή πλευρά! Ένας Έλληνας που έχει περάσει κακοτοπιές μέχρι να βρει τον δρόμο του και, μάλιστα, με το γνωστό αιώνιο σταυροδρόμι να υπάρχει μπροστά του. Κι ένας Ισπανός με κάπως πιο light (και αραχτοί) ιδέα για το ποδόσφαιρο και τον επαγγελματισμό, που όμως κερδίζει φέτος ένα προσωπικό στοίχημα. Ο Νίκος Σπυρόπουλος αναμένεται να είναι για τον Παναθηναϊκό ό,τι συνήθως.

Αξιόπιστος αμυντικά, αλλά ελάχιστα πράγματα από ‘κει και μπροστά, ενώ ο Ραούλ Μπράβο μπορεί να κάνει καμιά κατεβασιά παραπάνω, αλλά αν δεν είναι συγκεντρωμένος να δημιουργηθούν ρήγματα από την πλευρά του.

Νίκος Σπυρόπουλος

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 350.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει τρία ντέρμπι.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ίβανσιτς. Παρότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με δέκα, ο Σπυρόπουλος βοήθησε πολύ τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ραούλ Μπράβο

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1,2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε 2 ντέρμπι.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Το νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού στο Φάληρο απέναντι στον Παναθηναϊκό το 2009. Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 63’ και αποθεώθηκε από το γήπεδο.

Samba!

Φέρτε λίγο στο μυαλό σας τη Βραζιλία. Σίγουρα σκέφτεστε παραλίες, ζέστη, καρναβάλι, ημίγυμνες γυναίκες να χορεύουν και μικρά παιδιά να κάνουν μαγικά με τη μπάλα σε κάθε δρόμο. Η βραζιλιάνικη μαγεία, όμως, έχει διαφορετικό νόημα στο ΟΑΚΑ. Από τη μία ο αρχηγός της Σελεσάο και από την άλλη εκείνος που στις αρχές της χρονιάς υποσχέθηκε πως φέτος θα το πάρει! Ο «αόρατος τοίχος», που χρωστάει μια μεγάλη εμφάνιση και η «χαμογελαστή μέρα», που θέλει σαν τρελός να σκοράρει.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Ντουντού Σεαρένσε συνθέτουν ένα δίδυμο που στοιχίζει περίπου 12 εκ. ευρώ και η απόδοσή τους θα είναι καταλυτική για την εξέλιξη του αγώνα.

Ζιλμπέρτο Σίλβα

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 1,5 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2,5 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε 4 παιχνίδια.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Στο ντέρμπι που ηττήθηκε πέρυσι ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση και είδε την κεφαλιά του στο 34’ να σταματάει στο δοκάρι.

Ντουντού

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 6 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε 3 ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η ασίστ του έδωσε στον Μήτρογλου για το πρώτο γκολ στο περυσινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0.

Κόψε, ράψε…

Αφού δεν κατάφεραν να γίνουν ποτέ συμπαίκτες, θα συμβιβαστούν με τον πρώτο τους αγώνα ως αντίπαλοι. Κάποτε ο Κώστας Κατσουράνης ήταν στην ΑΕΚ και κάποτε η Ένωση ενδιαφερόταν για τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ιστορίες να ‘χουμε να περνάει η ώρα… Ο σύνθετος ρόλος αμφότερων των ποδοσφαιριστών, είναι και εκείνος που καθιστά τόσο καίρια την απόδοσή τους. Τόσο ο Έλληνας μέσος, όσο και ο Ισπανός θα έχουν διπλό ρόλο ανασταλτικά και δημιουργικά, με τον πρώην παίκτη της Βιγιαρεάλ να μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει από τον Κατσουράνη ένα μεγάλο ματς και η παράδοση που έχει εναντίον των ερυθρολεύκων είναι ένα καλό εφαλτήριο για να το κάνει.

Κώστας Κατσουράνης

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 3 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε δύο ντέρμπι αιωνίων!
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Έκανε πολύ κακό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, ενώ στο ΟΑΚΑ πέρασε απαρατήρητος ως στόπερ.

Αριέλ Ιμπαγάσα

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 900.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Θα παίξει για πρώτη φορά σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

Ο έμπειρος και ο πρωτάρης!

Ο μεν έχει βάλει φωτιά στο DVD! Προσπαθεί να εγκλιματιστεί με τις συνθήκες και να αντιληφθεί τι σημαίνει να παίζεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Για τον Νταβίντ Φουστέρ η εμπειρία θα ‘ ναι πρωτόγνωρη και σε τέτοιες περιπτώσεις ή που δεν απλά είσαι αλλού και δεν επηρεάζεσαι καθόλου ή που μπορεί να μην καταφέρει να μπει στιγμή στο πνεύμα του παιχνιδιού. Ο Γιώργος Καραγκούνης, αντιθέτως, δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Διανύει την 9η (όχι συνεχόμενη) σεζόν που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και γνωρίζει καλά τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι ο πρώτος που θα τσακωθεί, που θα διαμαρτυρηθεί, αλλά και ο πρώτος που θα τρέχει σαν σκυλί για να πάρει η ομάδα του το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Γιώργος Καραγκούνης

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει αγωνιστεί σε 17 ντέρμπι αιωνίων!
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Δύο ασίστ στο ενεργητικό του στα 17 παιχνίδια. Το 2002 προς τον Ολισαντέμπε που σκόραρε και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό (σ.σ. τελικό αποτέλεσμα 1-1). Το 2003 για το γκολ που ισοφάρισε ο Ολισαντέμπε σε 1-1 (σ.σ. τελικό αποτέλεσμα 3-2 υπέρ του Παναθηναϊκού).

Νταβίντ Φουστέρ

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 1,2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 400.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Ντεμπούτο σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

Ήμουν κι εγώ στο Λίβερπουλ!

Ουδέποτε βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον, αλλά χωρίς να το ξέρουν μια παράλληλη πορεία τους ενώνει. Κάποτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στο Λίβερπουλ, όμως δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αφού δεσμευόταν με τον ΠΑΟΚ. Αργότερα, στο ίδιο λιμάνι έδεσε ο Άλμπερτ Ριέρα, προερχόμενος από την Εσπανιόλ. Κάποτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Αργότερα, στο ίδιο λιμάνι έδεσε ο Άλμπερτ Ριέρα, προερχόμενος από το Λίβερπουλ. Απόψε, οι δρόμοι τους διασταυρώνονται έστω κι αν στο γήπεδο πολύ δύσκολα θα μονομαχήσουν. Ο πολυδιαφημισμένος Ισπανός από τη μία πλευρά και ο ανεβασμένος Έλληνας από την άλλη, θα αναζητήσουν το κάτι παραπάνω για να προσδώσουν φαντασία και ουσία στο δημιουργικό κομμάτι.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 2,2 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 500.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έχει παίξει σε δύο ντέρμπι αιωνίων!
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη (σ.σ. 0-0) ως αλλαγή είχε δώσει επιθετική πνοή στον Παναθηναϊκό, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Άλμπερτ Ριέρα

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 5,7 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2,6 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Είναι το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

Λαός και Κολωνάκι!

Στην ιδανική περίπτωση, ο «μικρός» που ξεπετάχτηκε από το πουθενά θα πάρει φέτος 200.000 ευρώ. Ακόμα κι έτσι, πρόκειται για το 1/8 της αμοιβής για την οποία έχει συμφωνήσει ο Σίντνεϊ Γκοβού με τον Παναθηναϊκό. Λογικά, το ερώτημα ποιος έχει προσφέρει περισσότερα μέχρι τώρα, πρέπει να κριθεί ρητορικό! Ο Παναθηναϊκός περιμένει από τον Γάλλο σούπερ σταρ να δείξει την αξία του στο γήπεδο και ο ίδιος θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακή δημοσιότητα που τον ακολουθεί μέχρι τώρα, με την απόδοσή του.

Από την άλλη έχουμε τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος σε όποια αποστολή κι αν του έχει ανατεθεί – είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με την Εθνική – δεν έχει δείξει να ψαρώνει. Συνεπώς, ούτε στο ντέρμπι θα χάσει την αυτοπεποίθησή του, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα τέτοιο ματς, κυρίως λόγω απειρίας.

Σίντνεϊ Γκοβού

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 1,6 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

Γιάννης Φετφατζίδης

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 70.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Ντεμπούτο σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -

French kiss!

Ένας βέρος Γάλλος, με μεγάλη καριέρα στην πατρίδα του και στην Αγγλία. Ένας Βέλγος, που γνωρίζει τη γαλλική και με καριέρα τα τελευταία έξι χρόνια στη Γαλλία. Αμφότεροι θέλουν να δώσουν το φιλί της ζωής! Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν χρειάζεται, πλέον, ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο περυσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και προς το παρόν (μαζί με τον Επστάιν και τον Τζιμπούρ) επικεφαλής του σχετικού πίνακα. Κουβαλάει ως απωθημένο το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα στα λεγόμενα ντέρμπι και πολύ περισσότερο πως δεν έχει σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος Βέλγος έγινε αγαπημένο παιδί της εξέδρας μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ματς στο οποίο κέρδισε και πέναλτι. Η απουσία του Μάρκο Πάντελιτς τον φέρνει βασικό στο ντέρμπι, όπου μπορεί η άγνοια κινδύνου να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

Τζιμπρίλ Σισέ

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: 8 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 2,5 εκ. ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Έπαιξε στα δύο περυσινά ντέρμπι.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: Η περυσινή του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, όπου του έλειψε το γκολ, αλλά είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση.

Κέβιν Μιραλάς

ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: -
ΑΞΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ: 900.000 ευρώ
ΑΞΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: Παίζει για πρώτη φορά σε ντέρμπι αιωνίων.
ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ: -
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...