ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΗΣ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Παρόλο που η Φαίη Σκορδά αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι έγκυος, η απουσία της από τα διάφορα events, που είναι καλεσμένοι με τον Γιώργο Λιάγκα και η προσπάθεια της να μειώσει τις ώρες που φοράει ψηλοτάκουνα (τα φοράει μόνο τις ώρες της εκπομπής) το επιβεβαιώνουν! Και δεν είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που το επιβεβαιώνουν, αλλά και πρόσωπα του περιβάλλοντος του ζευγαριού.
«Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι. Όχι μόνο για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η εκπομπής τους, αλλά κυρίως για το μωρό που περιμένουν. Και οι δυο τους πιστεύουν πολύ στον Θεό, για αυτόν τον λόγο άλλωστε ταξίδεψαν μαζί στην Τήνο στις 17 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, για να επισκεφτούν την Παναγία την Μεγαλόχαρη», αποκαλύπτει στενός τους άνθρωπος. «Όπως κάθε γυναίκα που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, έτσι και η Φαίη έχει μεγάλη αγωνία, για να πάνε όλα καλά. Και οι δυο τους ονειρεύονται την ημέρα που θα πάρουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...