Δρόμος-παγίδα για οδηγούς στη Γλυφάδα

Πολλούς κινδύνους εγκυμονεί για τους διερχόμενους οδηγούς η τεράστια λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Γούναρη, στο ύψος της ΔΟΥ, στην περιοχή της Γλυφάδας.


Αναγνώστης  μας έστειλε mail, καταγγέλλοντας το περιστατικό. Διερχόμενος από το σημείο με το αυτοκίνητό του, έπεσε με δύναμη στη λακκούβα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές, τόσο στην ανάρτηση του οχήματος, όσο και στον προφυλακτήρα.

Φυσικά, αυτό δεν θα συνέβαινε εάν υπήρχε κάποια προειδοποιητική σήμανση για την εκτέλεση έργων από τη ΔΕΗ.



Ο άτυχος οδηγός κάλεσε την αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Μάλιστα, σύμφωνα τον καταγγέλλοντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, έγινε αυτόπτης μάρτυρας παρόμοιων περιστατικών.

Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει: «Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν διαλυμένα-σπασμένα κομμάτια από προφυλακτήρες κτλ, προσωπικά, έγινα μάρτυρας της ζημιάς που υπέστη ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο περνώντας από το σημείο… “άφησε” δυο τμήματα από τον πίσω προφυλακτήρα του».

Με την οργή και την αγανάκτησή του να ξεχειλίζει αναφέρει: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων ευθύνονται, καθώς κανένας δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί φθορές με την αδιαφορία του σε περιουσία, που προσωπικά, έφτυσα αίμα για να αποκτήσω. Έχω αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και καλώ όποιον θέλει και συμπάσχει να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail: evlogitos2010@hotmail.com για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας».

Να σημειωθεί ότι λίγα μέτρα παρακάτω «φιγουράρει» ακόμη μία λακκούβα, η οποία -σε περίοδο βροχοπτώσεων- καλύπτεται από τα νερά και αποτελεί παγίδα για τους οδηγούς… Εάν φυσικά περάσουν… αλώβητοι από την πρώτη λακκούβα…

Μήπως ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν, προκειμένου να μην προκληθούν περισσότερα ατυχήματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...