«Πάμε να νικήσουμε»!

«Πάμε να νικήσουμε»!

Συγχαρητήρια μοίρασε ο Νιόπλιας στους παίκτες για την εικόνα κόντρα στη Ρούμπιν, αν και προσπάθησε να τους… ξεκολλήσει, για να σκεφτούν μόνο την ΑΕΚ. Στην αποστολή ο Γκοβού.


Ικανοποιημένος για την απόδοση της ομάδας του, χωρίς όμως να μη σταθεί και σε κάποια παράπονα. Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους παίκτες του να αποδίδουν καλά, όμως είδε αδυναμίες σε κάποια στημένα, αλλά και ξεκίνημα πιο… ήρεμο απ’ ότι είχε στο μυαλό του. «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε κόντρα σε όλα τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά κάναμε και λάθη. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε κάποια στημένα, ενώ πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά και συγκεντρωμένα» τόνισε στους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας.
Ο Έλληνας τεχνικός άφησε το παιχνίδι με τη Ρούμπιν πίσω του, και ελπίζει το ίδιο να κάνουν και οι παίκτες του. «Αφήνουμε πίσω μας το Τσάμπιονς Λιγκ, και πάμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς και πάμε να κερδίσουμε» είπε στους παίκτες του.

Με Γκοβού στην αποστολή

Ο Σίντνεϊ Γκοβού ανεβάζει ρυθμό και όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος θέλει να παίξει και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στη διάθεση του Νιόπλια. Αντίθετα, ο Λέτο ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι λιγοστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...