Ο «Φέτφα» στο... κομπιουτεράκι!

Ο «Φέτφα» στο... κομπιουτεράκι!Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έχει κλέψει την παράσταση και το gazzetta.gr αναλύει τα κατορθώματά του με αριθμούς


Ο 20χρονος άσος των «ερυθρολεύκων» με το καλημέρα έγινε ο αγαπημένος της εξέδρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας τη δόξα από παίκτες όπως οι Άλμπερτ Ριέρα, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ντένις Ρόμενταλ και Μάρκο Πάντελιτς που ήρθαν το καλοκαίρι στο λιμάνι. Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να τον πιστεύει απόλυτα, αφού τον έχει χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα ο Φετφατζίδης μετράει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σε ισάριθμα ματς, έχοντας συνολικά αγωνιστεί 269 λεπτά. Στους 3 αγώνες (Ηρακλής, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός) ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα ενώ στους άλλους δύο (Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου) έπαιξε για λίγα λεπτά.
Ακόμα δεν έχει σκοράρει σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και μετράει στο ενεργητικό του δύο ασίστ στα ματς απέναντι σε Κέρκυρα και Ολυμπιακού Βόλου. Αν και είναι πολύ νωρίς για να αξιολογηθεί κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί βαρόμετρο στην απόδοση της ομάδας του, έχει προλάβει να δείξει δείγματα του σπάνιου ταλέντου του, ξεσηκώνοντας πολλές φορές την «ερυθρόλευκη» εξέδρα.
Αναλυτικά
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΚΟΡ
ΛΕΠΤΑ
Ηρακλής-Ολυμπιακός
2-1
90΄
Ολυμπιακός-Κέρκυρα
2-0
90΄
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός
0-1
69΄
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
3-0

Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου
3-1
14΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...