ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Στο Ισραήλ βρίσκεται και πάλι η ηθοποιός αναζητώντας να βρει λύση στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Οι γιατροί του νοσοκομείου των Ιεροσολύμων -που είναι παράρτημα νοσοκομείου της Νέας Υόρκης- τους οποίους είχε επισκεφθεί λίγο καιρό μετά αφότου έπαθε τα σοβαρά εγκαύματα, της έδωσαν από την αρχή σοβαρές ελπίδες ότι το πρόβλημά της θα αντιμετωπιστεί.

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας της άρχισε να βελτιώνεται και αυτό τη βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της. Περίμενε πώς και πώς να φτάσει η στιγμή για να επισκεφθεί και πάλι τους γιατρούς της στα Ιεροσόλυμα, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας της. Στους ηθοποιούς με τους οποίους επικοινωνεί τηλεφωνικά -και είναι ελάχιστοι- ανέφερε ότι αισθάνεται καλύτερα και ότι ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Το γεγονός ότι κατάφερε και τακτοποίησε την υπερήλικη μητέρα της, την οποία λατρεύει, σε ένα καλό ίδρυμα για να μπορεί η ίδια να ασχοληθεί περισσότερο με την υγεία της, την ηρέμησε.
Ετσι, μπορεί να ελπίζει και να συνεχίσει να κάνει όνειρα. Ενα από αυτά είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή, αφού το θέατρο, προς το παρόν τουλάχιστον, το έχει αφήσει στην άκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...