ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΛΥΡΙΤΖΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ!


Λάδι στη φωτιά! μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη – Βασίλη Λυριτζή, Δημήτρη Οικονόμου, εξαιτίας της ψευδής είδησης που μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σύμφωνα με την οποία τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Θέρμη.
Την λανθασμένη πληροφορία έδωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής, ο οποίος βγήκε στην εκπομπή του Ant1 ζωντανά και «έκλαιγε τους μακαρίτες», που όμως οι εξ αυτών είναι ζωντανοί και ο ένας αγνοούμενος.
Οι παρουσιαστές της «Πρώτης Γραμμής», Λυριτζής και Οικονόμου, έγιναν έξαλλοι με το γεγονός και άρχισαν να μιλούν για παραπληροφόρηση, κίτρινο τύπο κ.λ.π.
Μια μέρα μετά τον διακαναλικό καυγά ο κ. Παπαδάκης το φυσάει και δεν κρυώνει.
Από την ώρα που ξεκίνησε η εκπομπή του ο παρουσιαστής πέταγε συνέχεια καρφιά για το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ φανερά εκνευρισμένος αποκάλυψε ότι μετά την εκπομπή μίλησε με τον περιφερειάρχη, ο οποίος του είπε: «όποιος δουλεύει κάνει λάθη»!
Φυσικά δεν έλειψαν οι σπόντες για τους «απέναντι», καθώς έλεγε και ξανάλεγε «εμείς δεν μεταδώσαμε κάποια είδηση, βγάλαμε ζωντανά τον διοικητή της πυροσβεστικής και τα είπε», «είναι πολύ βαρύ να μιλάει κανείς για παραπληροφόρηση» και άλλα παρόμοια.
Μετά από ένα δύωρο όλο σπόντες και επαναλήψεις, το Πυροσβεστικό Σώμα έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από τα λεγόμενα του διοικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...