Θυμήθηκαν και εσάς τώρα- Τυχαίο δεν νομίζουμε

 Εμείς από την Αρχή είχαμε ελεύθερα τα σχόλιά σας ,και σύντομα θα σας παραχωρήσουμε τον δικό σας χώρο στο site μας
Aπό την μέρα που άνοιξε το blog η zougla.gr έχουν βάλει 1000 αναρτήσεις και διαφημίζουν τα δικά τους blogs οι διάφοροι επιτήδειοι που θεωρούν ότι έτσι θα βγάλουν γρήγορα χρήματα.
Το site του Μάκη ανέβασε κάποια κλικ και όλοι οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι η λογοκρισία στο διαδίκτυο θα παραμείνει θλιβερό τους προνόμιο. Παρά τα χυδαία σχόλια η zougla.gr αντέχει να κρατάει ανοιχτό τον δίαυλο αυτό επικοινωνίας ακόμα και όταν οι αναγνώστες γίνονται καυστικοί με τον Μάκη και τους συνεργάτες του. Θα θέλαμε και το λέμε δημόσια και όχι κατά ιδίαν όπως κάνουν κάποιοι άλλοι πρώην φίλοι του Σωκράτη Γκιόλια να ασχοληθούν και λίγο με το θέμα της στυγερής δολοφονίας του πρώην συνεργάτη τους και επί 17 χρόνια μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας των εκπομπών Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος γιατί άμα είναι να περιμένουμε αποκαλύψεις από το ΟΛΑ του Θέμου ή την κρατικοδίαιτη Σεμίνα Διγενή καλύτερα να πάμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς. Όσο για τους bloggers που επιμένουν στην ανωνυμία τους να τονίσουμε ότι θα αγωνιστούμε μαζί τους μόνο εάν δεν είναι εκβιαστές και κοινοί συκοφάντες ειδάλλως δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσά μας. Πάντως η πλάκα είναι ότι τώρα που το σκέφτηκαν στην ζούγκλα για τα ελεύθερα σχόλια είναι πολύ αργά αφού σε δεκάδες άλλα forum καθημερινά οι πολίτες ανταλλάσσουν απόψεις μεταξύ τους και σχολιάζουν την καθημερινότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...