ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ " ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΦΑΣ"


Χέστηκα για το προφίλ και για το ανφάς», δήλωσε για την υποψηφιότητά του στον δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Ψινάκης, που μίλησε στο «Αξίζει να το Ζεις» για την απόφασή του να κατέβει δημοτικός σύμβουλος. Μάλιστα, κατονόμασε τον άνθρωπο που είχε τις περισσότερες ενστάσεις για την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο, ενώ υποστήριξε ότι οι πολιτικοί θέλουν... γιαούρτωμα!
Ο μάνατζερ αναφέρθηκε στην απόφασή του λέγοντας πως ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν αυτός που του έκανε την πρόταση. Η πρώτη επαφή έγινε όταν ο ίδιος συνέβαλε στην αδελφοποίηση Αθήνας - Μανίλα, ενώ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση λόγω του χαρακτήρα του κ. Κακλαμάνη, αλλά και της αγάπης του για την Ελλάδα και της απόφασής του να πεθάνει εδώ.

«Μόνο να χάσεις έχεις από αυτή την διαδικασία, εγώ δεν πάω να γίνω πλούσιος ούτε διάσημος», συνέχισε ο Ηλίας Ψινάκης, προσθέτοντας πως ήδη έχει δεχτεί λάσπη. «Το έχω συνηθίσει. Από τότε που είχα το μάνατζμεντ του Ρουβά τα έχουν πει όλα, δεν φοβάμαι κάτι. Απεναντίας αυτό με κάνει άτρωτο. Όταν για σένα έχουν πει τα πάντα, τι θα πουν;», κατέληξε.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε και για τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η κάθοδός του στην πολιτική και κατονόμασε τον νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θοδωρή Μπεχράκη, ως τον μεγαλύτερο πολέμιό του.

Ωστόσο, δεν δίστασε να τον πάρει τηλέφωνο την ώρα της συνέντευξης και να τον καλέσει να πει ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους είχε αντιρρήσεις. «Όταν πληροφορήθηκα ότι ο Ηλίας θα είναι υποψήφιος αισθάνθηκα ότι έχει πέσει ένα αστροπελέκι γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι υπάρχει πιθανότητα να συνυπάρξουμε. Δεν μπορούσαν αυτά που εκφράζει ο καθένας να συναντηθούν και σε ότι αφορά την συμμετοχή του στα κοινά θεωρούσα ότι είναι ένας εξωγήινος», είπε ο κ. Μπεχράκης.

Πάντως, ο Ηλίας σκοπεύει να συμμετέχει ενεργά στα τεκταινόμενα εντός του δημαρχιακού μεγάρου. «Στα πρώτα δημοτικά συμβούλια θα πάω κανονικά. Αν με διώξουν δεν θα ξαναπάω», είπε και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει ακόμα αν θα δουλέψει και στην τηλεόραση.

Ο μάνατζερ μίλησε και για την ανάμειξη πολιτικών προσώπων σε σκάνδαλα, για τους οποίους είπε ότι μπορεί να μην έχουν μπει πίσω από τα κάγκελα, όμως, η κοινωνία τους έχει τιμωρήσει ήδη. «Ούτε να πάνε σε ένα εσταιτόριο δεν μπορούν. Τους ρίχνουν γιαούρτια, τους ρίχνουν αυγά... Αρχίζει να γίνεται η τιμωρία, αρχίζει να ισχύει η ποινή και όσο τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα, τόσο η ποινή θα μεγαλώνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και η λαμογιά φαίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...