Η ΜΠΙΧΤΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ- ΜΕΛΕΤΗ " ΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ"

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου " Αξίζει να το ζείς" ήταν καλεσμένη η Χριστίνα Λαμπίρη. Με το " Καλησπέρα" άρχισαν και οι μπιχτές για την Ελεονόρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες στην εκπομπή " Καφές με την Ελένη". Τι ήταν να δουν ότι αντάλλαξαν δώρα , σήμερα Χριστίνα και Τατιάνα έκαναν το ίδιο. Τα καρφιά τα ξεκίνησε πρώτη η Λαμπίρη "Αυτό το έμαθα απο την Ελεονώρα, όταν πάς σε μία εκπομπή καλεσμένη πας δώρο, αλλά εσύ δεν φοράς κάτι να μου δώσεις" άρπαξε η Τάτι την ατάκα κι έγινε το έλα να δείς, " Τι να ανταλλάξουμε καδένες όπως η Ελένη με την Ελεονώρα; έχω να σου δώσω δώρο ένα δαχτυλίδι , αλλά ειναι ψέυτικο, το θές;"
Το όλο σκηνικό τυχαίο; δεν νομίζω! Έτσι δεν έγινε και με την Μενεγάκη και την Μελέτη και λύθηκε η χρόνια κόντρα τους; Αυτόν τον τρόπο διάλεξε και η Τατιάνα για να δώσει τέλος στα σενάρια περί κόντρας της με την Λαμπίρη. Μήλο της έριδος; τα νεανικά κοινά που εκεί η " Super Star" ,είναι πιο δημοφιλής απο την Mrs "Αξίζει να το ζείς" Για να δούμε τι θα δείξει και το τεφτέρι της A.G.B. γιατί τις δύο τελευταίες μέρες με καλεσμένους Ψινάκη και Λε-Πα που να δει άσπρη μέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...