"Καυτά" φιλιά στη Ρώμη για Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλο!

Στην Ιταλική πρωτεύουσα επέλεξαν να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο, η Ελένη Μενεγάκη και ο "νέος" της έρωτας Ματέο Παντζόπουλος, θέλοντας να αποφύγουν τις κάμερες και να χαρούν τον έρωτα τους...

Όμως μάλλον η τύχη τους γύρισε την πλάτη, καθώς ο φωτογραφικό φακός τους εντόπισε και τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ.





Σήμερα. η εφημερίδα "espesso", δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών με καυτά φιλιά και αγκαλιές του ζεύγους στην αιώνια πόλη.

Με λευκό φόρεμα, μοβ τσάντα και την φωτογραφική μηχανή στον ώμο, η ξανθιά παρουσιάστρια αγκαλιάζει τον επίσης ντυμένο στα λευκά σύντροφό της έξω από γνωστό κατάστημα εσωρούχων στην οδό Via Del Corso της ιταλικής πόλης!

Περιμένοντας το ταξί που είχαν καλέσει, ο Ματέο πιάνει την Ελένη από τους ώμους, κοιτάζονται με πάθος και αρχίζουν τα φιλιά!





Ανέμελοι και ερωτευμένοι μπαίνουν στο πίσω κάθισμα του ταξί και κατευθύνονται προς άγνωστο προορισμό.

Μετά τη Ρώμη, λέγεται πως το ζευγάρι φέρεται να πέρασε λίγες ξέγνοιαστες ώρες και στιο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο στην Άνδρο, μιας και την Κυριακή τους εντόπισαν να επιστρέφουν από το νησί με το πλοίο «Θεολόγος»!

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει το ελενακι

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...