Αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες κ Σαμαρά.

.
Γραφει η Καθημερινή

“Είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ. Η Ν.Δ. κινείται στην κατεύθυνση της συναίνεσης και της στήριξης ορισμένων επώδυνων, πλην αναγκαίων, μεταρρυθμίσεων.”

Θυμίζουμε οτι τα ίδια έκανε η ΝΔ και στους φορτηγατζήδες και σε κάθε μεγάλη σύγκουρση της κυβέρνησης με τον Ελληνικό λαό -για τα μάτια του ΔΝΤ- η ΝΔ έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση

Λίγο ο Κικιλιας στην περιφέρεια Αττικής… χαμένος απο χέρι

Λίγο ο Καμίνης στο Δήμο της Αθήνας ευγενικό δωράκι στην ΝΔ.

Μνημόνιο και ΔΝΤ ο ένας, Αντιμνημονιακος ντεμεκ ο άλλος και όλα είναι μια χαρά. Όλα τα έχουν μιλημένα εξηγημένα. Πιαχνίδι “Καλός και κακός Μπάτσος” και η κοινή γνώμη μπαλάκι του πνιγκ πονγκ ελεγχόμενη αναμεσά τους.

Στην γωνία η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης να εκτίθενται ανεπανόρθωτα υπέρ του μνημονίου μα τελικά φαίνεται ότι “αλλού είναι τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες κ Σαμαρά”. Άλλοι υποστηρίζουν το μνημόνιο στα λόγια και άλλοι στα έργα.
http://papaioannou.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...