ΓΑΡΜΠΗ- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΧΟΙΝΑΣ " ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ"

Μια συναυλία διαφορετική ,πέρα από την Αφρική.. πραγματοποίησαν πρίν από λίγες μέρες η Καίτη Γαρμπή , ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Διονύσης Σχοινάς. Με προόρισμό το Johannesburg. Eίναι γνωστή η ευαισθησία της Καίτης και του Διονύση για τα παιδιά που έχουν ανάγκη για στήριξη και οικογενειακή θαλπωρή.
Το τελευταίο διάστημα ο προβληματισμός τους ήταν έντονος,ήθελαν να βρεθουν με κάποιον τρόπο στα παιδιά της Αφρικής, κάτι που βρήκε  απόλυτα σύμφωνο και τον φίλο τους Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όσο τρελλό κι αν ακούγεται το αποφάσισαν πολύ σύντομα, μια και μοναδική εμφάνιση για τα παιδιά της Αφρικής. Οι τρείς καλλίτέχνες είναι και ανάδοχοι γόνείς της action Aid Hellas και είχαν και ένα λόγο παραπάνω να βρίσκονται εκεί. Επισκέφθηκάν τα ελλήνικά χωριά, γνώρισαν και τον πατέρα Αντώνιο που έχει στήσει μια ολόκληρη ιεραποστολή, τον άνθρωπο που δίνει μεγάλο αγώνα για τα παιδιά αυτά. Οι ιστορίες και οι καθημερινές ανάγκες των παιδιων συγκίνησαν την Καίτη, τον Διονύση και τον Μιχάλη. Η συναυλία αυτή ήταν κάτι που θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...