Βολές Φασούλα κατά Μίχα


Αιχμές κατά του Γιάννη Μίχα διατύπωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Πειραιά αλλά και την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Παναγιώτης Φασούλας υποστήριξε ότι ο Γιάννης Μίχας δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του και δεν έχει ενημερωθεί για τα θέματα του δήμου από τον ίδιο.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πειραιά, οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Πέτρος Μαντούβαλος ζήτησαν ενημέρωση και την είχαν.
«Είναι αντρικό να στηρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος βγαίνει παντού και προσπαθεί να σε κόψει από παντού; Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό αυτό; Προφανώς, δεν είναι. Στην πολιτική κινούμαι κι από το συναίσθημα. Δεν είναι δυνατό να ξεπεράσω τα προσωπικά μου συναισθήματα, όταν κάποιος με κόβει από παντού, εγώ να λέω σε στηρίζω. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό» ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά στο ραδιοφωνικό σταθμό Real-Fm.
Ουσιαστικά, ο σημερινός δήμαρχος Πειραιά κρατά σαφείς αποστάσεις από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή, προκαλώντας πιθανές εσωκομματικές αντιδράσεις, αλλά και προβληματισμό στους ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...