Το σκοτεινό παρελθόν της Angelina Jolie

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως προμήθευε κοκαΐνη την Angelina Jolie έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Life & Style» και αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Ο Franklin Meyer έβγαλε τα «άπλυτα» της διάσημης star στη φόρα και οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστρεπτικές για την καριέρα της.

Να θυμίσουμε πως η Angelina Jolie είναι και πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO.

Ο Meyer δήλωσε: «Βλεπόμασταν 2 με 3 φορές την εβδομάδα, όταν ήταν στη Νέα Υόρκη. Αγόραζε κοκαΐνη και μερικές φορές ηρωίνη».

Η πρώτη φορά που ειδώθηκαν ήταν το 1997, όταν είχε πάει να αγοράσει ναρκωτικά με έναν φίλο της, έκτοτε έγινε τακτική πελάτισσα.

«Συνήθως αγόραζε με 100 δολάρια ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 1/10 του γραμμαρίου ηρωίνη έπαιρνε συνήθως. Την κόκα τη σνίφαρε μπροστά μου, δεν την ένοιαζε».

Ο έμπορος είπε στο περιοδικό πως ένα απόγευμα ήταν σπίτι του με την Jolie και έκαναν μαζί χρήση κοκαΐνης, λίγες ώρες αργότερα η 24χρονη τότε ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε talk show της τηλεόρασης φανερά «μαστουρωμένη», όπως είπε ο Meyer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...