Μπροστά από 5 εως 10 μονάδες ο Μιχαλολιάκος από τον Μαντούβαλο

 ΒΑΣΙΛΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βρίσκεται από 5 έως 10 μονάδες μπροστά από τον Πέτρο Μαντούβαλο. Βλέπετε ο Μαντούβαλος είχε πρόβλημα με όλους αυτούς που κατέβασε στο ψηφοδέλτιό του και δεν έχουν καμιά δυναμική στον Πειραιά. Ο Πέτρος Μαντούβαλος εάν είχε καλύτερους υποψήφιους θα είχε καταφέρει να κάνει την έκπληξη. Πάντως όπως όλα δείχνουν δεν περνάει στον δεύτερο γύρο και οι ψήφοι των ψηφοφόρων του θα εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο Πειραιά.
Ελπίζουμε να κρίνει σωστά και να μετρήσει τις φιλίες που έχει γιατί τώρα τελευταία τον βλέπουμε να δημιουργεί ευκαιριακές συμμαχίες σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καταλάβει την δεύτερη θέση. Αμ στα λέγαμε Πέτρο από το καλοκαίρι με τους Καμπούρηδες τα λαμόγια που είχες μπλέξει. Τώρα είναι πια πολύ αργά εκτός και δημιουργηθεί θέμα πολύ δυνατό που θα αποτρέψει τους Νεοδημοκράτες από το να στηρίξουν μαζικά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο Βασίλης κάνει αγώνα και τρέχει όλη μέρα και η Ρηγίλλης είναι ικανοποιημένη με την προσπάθεια που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...