24,7% στα νεανικά κοινά για την Πρωϊνή Μελέτη

Συνεχίζει και φέτος η Ελεονώρα Μελέτη να κάνει τα υψηλότερα νούμερα στα νεανικά κοινά στο star παρόλλο που ο ερχομός της Τατιάνας Στεφανίδου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Μαλέλλη θα ανέβαζε τα νούμερα στο νεανικό κοινό και στην απογευματινή ζώνη.
Μέχρι τώρα η Τάτι δεν τον έχει δικαιώσει αφού χθες έκανε μόλις 15,5% μέσο όρο στο 15-44. Βέβαια είναι ακόμα στην αρχή και έχει την δυνατότητα να ανέβει στην πορεία. Η δική μας εκτίμηση πάντως είναι ότι μετά τον Ιανουάριο και με δεδομένο ότι το mega θα διορθώσει τις ατέλειες που έχει στην απογευματινή του ζώνη στα νεανικά κοινά θα κάτσει γύρω στο 12% για να δούμε θα μας διαψεύσει η εργατική κατά τα άλλα Τάτι. Εάν είχαν βάλει την Μελέτη απόγευμα τώρα θα μιλάγαμε διαφορετικά αφού η Ελεονώρα θα μπορούσε να διαχειριστεί πολύ καλύτερα τους νέους αφού έχει άλλο γκελ στο γυαλί από την Τατιάνα που καμιά σχέση δεν έχει με τα νεανικά κοινά ακόμα και όταν ήταν στον ΑΝΤ1 που είναι μεγάλο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...