Προκαλεί η 20χρονη πόρνη που εμφανίζεται στο X Factor


Με δεκάδες χαρτονομίσματα φωτογραφήθηκε η Chloe Mafia, η συνοδός κυρίων που έγινε γνωστή από τις οντισιόν του βρετανικού X Factor, σε μπάνιο ξενοδοχείου.

Μπορεί να είναι μητέρα ενός παιδιού αυτό όμως δεν την εμπόδισε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχά της και να αναρτήσει την εικόνα στο διαδίκτυο. Τη φωτογραφία τράβηξε εκείνη ενώ κρατώντας τα χαρτονομίσματα έδειχνε τις ακριβές... υπηρεσίες που παρέχει.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν η 20χρονη μητέρα είχε δηλώσει δημόσια πως δεν είναι πόρνη παρόλο που καταγράφτηκε από Βρετανό δημοσιογράφου να παίρνει χρήματα πριν έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του νομίζοντας πως είναι πελάτης.

Άλλωστε η εφημερίδα Sun υπενθυμίζει πως σε παλιότερα έντυπά της φιλοξενούνταν αγγελίες της Chloe Mafia όπου ο μελλοντικός πελάτης θα έπρεπε να πλήρωνε 1.000 λίρες Αγγλίας για μια νύχτα μαζί της.

Παράλληλα με τις αγγελίες, η Chloe εμφανίστηκε και στις οντισιόν του μουσικού ριάλιτι X Factor λέγοντας πως η συμμετοχή της προέκυψε από την επιθυμία της να γίνει πρότυπο για τη μικρή της κόρη.

Πηγη : cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...