Στον ΑΝΤ1 έχουν χάσει την μπάλα στην Ενημέρωση

 ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
Το "10" το καλό έπιασε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ. Στην Κηφισίας ο Λιαρέλης με τον "συντονιστή" Αντρίκο Παναγόπουλο έστησαν τρικούβερτο γλέντι, μέχρι που ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν πως το όνειρο που έβλεπαν  ήταν πραγματικός εφιάλτης. Το δελτίο προσγειώθηκε κατακόρυφα και έπιασε δεκαράκι και παρά κάτι [βλέπε Δευτέρα].
Στο δίδυμο δε τους άρεσε ο ευπρεπής και καταρτισμένος Γιάννης Παπαδόπουλος και ήθελαν ...ΑΛΛΑΓΗ με τη Χούκλη. Στις ... αλλαγές ο κυρ Στρατής βέβαια είναι συνηθισμένος από τότε που ήταν  ταυτισμένος με το παλιό ΠΑΣΟΚ του Κουτσόγιωργα. Μόνο που εδώ δεν πρόκειται για αλλαγή αλλά για μαύρη κατρακύλα. Όσο για τον Αντρίκο τον Παναγόπουλο, αν πάρει τον κατήφορο και βγει καμία βόλτα, κανείς από τους τηλεθεατές του καναλιού δεν θα θυμάται πως υπήρξε ένας μετριότατος ρεπόρτερ που κάλυπτε τη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια  είναι "σπίρτο"  στην ίντριγγα και στην συνομωσία, σε σημείο που να προσάπτει ακόμη και στον  Θοδωρή  Κυριακού, ανικανότητα στη διαχείριση της κρίσης. Που να ήξερε όμως πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...