ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΟΝΝΗ !

       ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  Διαστάσεις θρίλερ παίρνει πλέον η δικαστική διαμάχη του Αντώνη Ρέμου με την δισκογραφική του εταιρία Sony Music,μετά και την κατάθεση της νέας αγωγής. Σύμφωνα με την οποία η δισκογραφική του εταιρία ζητά 500.000 ευρώ από τον παραγωγό  του τραγουδιστή Γιώργο Κυβέλλο ,για αντισυμβατική συμπεριφορά και δόλια παρακίνηση του Ρέμου σε μη εκτέλεση των υποχρεώσεων του, έναντι του συμβολαίου του.  Η νέα αγωγή προβληματίζει έντονα τον Αντώνη Ρέμο αφού τα 500.000 ευρώ βάζουν φρένο στον γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ ,σε μία χρονιά  που δεν ήταν ιδιαίτερα καλή  αφού έχασε εκατοντάδες χιλλιάδες ευρώ επενδύοντας στην αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλή.


Βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα των φιλάθλων της αγαπημένης του ομάδας,οι οποίοι απείλησαν ακόμη και με πορεία την ημέρα της πρεμιέρας του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διακόσιες χιλλιάδες ευρώ ήταν το τίμημα για την αποφυγή  των επεισοδίων ,που ακούστηκε τραγουδιστής  να πληρώνει για να τραγουδίσει. Εκτός απο τα προβλήματα και τα χρέη του Ηρακλή, Ο Ρέμος καλείται να αντιμετωπίσει και τις αγωγές που του απέστειλε η Sony Music, η εταιρία που τον ανέδειξε και τον στήριξε δεκαπέντε χρόνια.
                                                     
           
                               ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ


Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε όταν Ο Αντώνης Ρέμος παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του και υπέγραψε ,με την Heaven κάτι που πληροφορήθηκε η εταιρία του από τα media . Η Sony αντέδρασε με αγωγή εναντίον τουΡέμου ζητώντας του να καταβάλει 500.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης , ενώ ζητούν επίσης 278.614 ευρώ "λόγω υπαίτιας μη εκτέλεσης της από 13 Ιουλίου 2006 μεταξύς μας σύμβασης,αποκλειστικής καλλιτεχνικής συνεργασίας" και το ποσό των 247.960 ευρώ " ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη".

Ο Αντώνης  Ρέμος από την πλευρά του,έστειλε εξώδικο στην εταιρία για να διαμαρτυρηθεί αφού το τραγούδι του " Τέρμα η ιστορία" συμπεριλήφθηκε στη συλλογή "Καυτές επιτυχίες 2010" που κυκλοφόρησε με το περιοδικό " TV ZAPPING",χωρίς την έγκριση του. Η Sony music από την πλευρά της απάντησε με νέο εξώδικο και η υπόθεση  θα εκδικαστεί το 2012.


                                      O ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΥΒΟΝΝΗΣ

 
"Στα δύσκολα σε θέλω" φέρεται να λέει  Ο Αντώνης Ρέμος στην αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.
Ο έρωτας τους γεννήθηκε " έτσι ξαφνικά" φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο και όπως φαίνεται έχει γερές βάσεις. Οι προσώπικες τους στιγμές, έγιναν πρώτο θέμα στα life style περιοδικά, σε κάθε βήμα του εκείνη ήταν στο πλευρότου κι όλοι έκαναν λόγο  για το κορίτσι εκείνο που άλλαξε την ζωή του τραγουδιστή και αντικατέστησε στην καρδιά του την Ζέτα Μακρυπούλια. Ακόμη και τώρα που το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο ,η Υβόννη  του στέκεται χαμογελώντας ,διαλύοντας με την θετική της σκέψη τα γκρίζα σύννεφα. Τι κι αν το 1.500.000  ευρώ που του ζητά να καταβάλει  η Sony Music  βάζει φρένο προσωρινά στο γάμο του  με την Υβόννη , εκείνοι εχούν την δύναμη να προχωρούν μαζί. "Η Υβόννη είναι το στήριγμά του στα δύσκολα, φέτος το καλοκαίρι  ήταν χάλια τα πράγματα. Η πηγή του κακού για τους οπαδούς του Ηρακλή ήταν ο Αντώνης. Άδειασε την τσέπη του για την ομάδα. Τώρα όμως που η μπόρα πέρασε μπορεί να χαμογελά ξανά" λεεί χαρακτηριστικά φιλικό πρόσωπο του τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...