ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ !


Η ΕΡΤ είναι έτοιμη να διαθέσει στη Δήμητρα Γαλάνη 1.300.000 ευρώ προκειμένου να παρουσιάσει εκπομπή με τον τίτλο «Εδώ μουσική» και ανά επεισόδιο η εταιρεία παραγωγής της ζητά από την ΕΡΤ περίπου 45.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση με την εταιρεία Link For U Production για 28 επεισόδια δίωρης διάρκειας. Το γεγονός έχει προκαλέσει την αντίδραση των υπαλλήλων της ΕΡΤ. Η πρόταση ήταν να περάσει από το Δ.Σ. της ΕΡΤ την προηγούμενη Τρίτη, αλλά λόγω αντιδράσεων παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα στο συρτάρι. Σύμφωνα λοιπόν με τη εν λόγω σύμβαση, η εταιρεία παραγωγής προτείνει στην ΕΡΤ τα εξής: Η αμοιβή της Δήμητρας Γαλάνη ανέρχεται στο ποσό των 4.700 ευρώ ανά εκπομπή, αφού η τραγουδίστρια θα έχει και την επιμέλεια. Σύνολο: 18.800 ευρώ τον μήνα.
Επίσης, 1.800 ευρώ ανά εκπομπή για τον σκηνοθέτη (είναι ο Νίκος Σούλης), 2.000 ευρώ για τον φιλοξενούμενο καλλιτέχνη ανά εκπομπή και 1.500 ευρώ ανά επεισόδιο για το ενοίκιο του εξωτερικού χώρου που θα γυρίζεται. Επίσης, η παραγωγός εταιρεία έχει συμπεριλάβει στο κοστολόγιο που προτείνει στο κρατικό κανάλι τα εξής ποσά: 25.000 ευρώ για πέντε ταξίδια που θα κάνουν στο εξωτερικό, καθώς και 400 ευρώ ανά εκπομπή για την εξασφάλιση αρχειακού υλικού και 700 ευρώ ανά εκπομπή με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα του CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει με τα τραγούδια της εκπομπής μετά το τέλος της προβολής της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γαλανη να παει στην κασέλα της

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...