O Αντώνης στην Ερμού. Επικοινωνιακή αντεπίθεση στον λάγνο Εμίρη απο το Κατάρ!



Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε πολλά καταστήματα στην οδό Ερμού και τους γύρω δρόμους.

«Το βάθος της ύφεσης το βλέπουμε εδώ, όπου πραγματικά χτυπάει η καρδιά της πραγματικής οικονομίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει και  ο ίδιος στην οδό Ερμού για να δει τις συνέπειες της ύφεσης.
Τολμάνε όμως ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί του να κυκλοφορήσουν μέσα στον κόσμο, ύστερα απο αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη;
Συνοδευόμενος απο το Βασίλη Κικίκλα, τον οποίο η ΝΔ στηρίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Αττικής, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε από “πρώτο χέρι” για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και η μικροβιοτέχνες, οι οποίοι του επισήμαναν κυρίως το θέμα του παραεμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και της εγκληματικότητας.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αντιληφθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, το λάθος της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί. “Το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι άδικα”, τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επισήμανε πως αυτό που βλέπει “είναι η διάλυση της αγοράς: Ανθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καταστηματάρχες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα χιλιάδες λουκέτα”.
Μέσα σε μεγαζί, πελάτης είπε στον Κικίλια: Ρε Βασίλη, αυτοί οι δημοσιογράφοι όλο σε χτυπάνε…
Τότε του απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς: Τη μηλιά τη χτυπάνε με μήλα…
Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση ομάδας νέων και κάθησε μαζί τους σε καφενείο της οδού Αιόλου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3075

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...