Το χρονικό του διαζυγίου τους

Τρία χρόνια μετά το γάμο του ζευγαριού, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, αφού η 40χρονη, τότε, Βάσω έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίλια. «Όταν γεννήθηκε η μικρή, και οι δύο έγιναν «χαζογονείς». Έτσι τους λέγαμε και γελούσαμε όλοι μαζί» λέει φίλος του Σωκράτη στο People.


Ήταν υπόδειγμα ερωτευμένου ζευγαριού, ευτυχισμένου γάμου και ιδανικής οικογένειας. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τον Ιούνιο του 2008. Τότε που στη σχέση τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε η κρίση και όχι πια ο έρωτας.
«Κανείς δεν ξέρει –ούτε καν οι ίδιοι– πώς άρχισε η κρίση στη σχέση τους» λέει πολύ στενή φίλη του ζευγαριού και συμπληρώνει: «Μπορεί να έπαιξαν ρόλο η ρουτίνα, η καθημερινότητα, αλλά και ο διαρκής ανταγωνισμός που βίωναν στον επαγγελματικό τους χώρο. Κι αυτά τελικά είναι στοιχεία που ακόμη κι ένα ερωτευμένο ζευγάρι δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα». Το ζευγάρι παρέμενε αγαπημένο, νοιαζόταν ο ένας για τον άλλο και συνέχισαν να μένουν μαζί για αρκετούς μήνες, παρόλο που είχαν καταθέσει αγωγή διαζυγίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην κρίση του ζευγαριού, κανείς δεν υπολόγισε την πιθανότητα του «τρίτου προσώπου».

Το σενάριο που ήθελε ζευγάρι τον Σωκράτη Αλαφούζο με την ηθοποιό Άριελ Κωνσταντινίδη –την περίοδο του γάμου του με τη Βάσω Γουλιελμάκη– διέψευσε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Κους Κους, λέγοντας: «Η Άριελ όχι μόνο δεν είναι το τρίτο πρόσωπο, αλλά όλο αυτό είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Εξάλλου, μπορώ να πω ότι δεν θα χάλαγα ποτέ το γάμο μου για ένα τρίτο πρόσωπο. Το να έχεις μια παράνομη σχέση –και να μην χωρίζεις– το θεωρώ τελείως βλακώδες. Άλλωστε, ποτέ δεν θα ήθελα να έχω μια σχέση στην οποία θα συμβιβάζομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...