Γάμος αλά Ελληνικά



Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της έζησε χθες, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, η Καλομοίρα Σαράντη, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιώργο Μπούσαλη.


Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου στο Long Island. Η Καλομοίρα επέλεξε την εν λόγω εκκλησία γιατί εκεί έχει βαφτιστεί και από μικρό παιδί ήθελε να κάνει εκεί και τον γάμο της.

Η μητέρα της Καλομοίρας, η κυρία Ελένη, δήλωσε πριν τον γάμο ότι θα ήθελε πάρα πολύ να πάντρευε την κόρη της στην Λακωνία, αλλά τελικά αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο στη Νέα Υόρκη επειδή η μητέρα του Γιώργου είναι άρρωστη και δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Ήθη και έθιμα

Ήταν ένας παραδοσιακός γάμος, αφού τα παιδιά ήθελαν να κρατήσουν όλα τα έθιμα του τόπου τους.
Η Καλομοίρα ετοιμάστηκε στο πατρικό της σπίτι, όπου όλη την επιμέλεια την είχε ο καλός της φίλος και makeup up artist, Δημήτρης Γιαννέτος. Λόγω του μήκους των μαλλιών της, ο Δημήτρης εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα αριστοκρατικό σινιόν. Τα παπούτσια της έφεραν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα.

Η τραγουδίστρια πιο ευτυχισμένη από ποτέ δεν μπορούσε στιγμή να κρύψει την συγκίνηση της. Το σπίτι της από το πρωί ήταν στολισμένο, και φίλοι και συγγενείς περνούσαν για να ευχηθούν.

Ένας γάμος που έφερε άρωμα Ελλάδας στην Νέα Υόρκη. Ο Γιώργος εν τω μεταξύ είχε συνεχώς ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του και δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει για την πανέμορφη κοπέλα που σε λίγες ώρες θα γινόταν σύζυγός του, με... παπά και με κουμπάρο!

Την Καλομοίρα την συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της και την παρέδωσε εμφανώς συγκινημένος, αλλά πολύ χαρούμενος, στον γαμπρό.

Μετά το μυστήριο το νιόπαντρο ζευγάρι υποδέχθηκε τους 500 καλεσμένους στην δεξίωση που ακολούθησε.

Να ζήσουνε και να είναι ευτυχισμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον παραδοσιακό γάμο της Καλομοίρας

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...