Άρθρο 12, παράγραφος 6...

. Η φωτογραφική διάταξη για τον Κουρή...
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου μερίμνησε στο σχέδιο νόμου για την περαίωση ν' απαλλάξει από τα εικονικά τιμολόγια τον φίλο του τον Κουρή. Στην πραγματικότητα, όπως σας είπαμε, του χάρισε 80 εκατομμύρια.

Διαβάστε τι αναφέρεται στο Άρθρο 12, παράγραφος 6: "Επιτηδευματίας, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που έχει λάβει μη νόμιμα φορολογικά στοιχεία ή έχει εκδώσει τέτοια στοιχεία, κατά το...

... άρθρο 19 του ν. 2523/1997 (Α΄ 179), με εξαίρεση τους εκδότες πλαστών φορολογικών στοιχείων, μπορεί να υποβάλλει στην αρμόδια για τη
φορολογία εισοδήματος Δ.Ο.Υ., ειδικό σημείωμα δήλωσης των τιμολογίων ή εν γένει των φορολογικών αυτών στοιχείων και να δηλώσει τον αριθμό, την ημερομηνία έκδοσης και την αξία καθενός από αυτά καθώς και τη συνολική αξία.

Επί της συνολικής αξίας, προ Φ.Π.Α., υπολογίζεται φόρος εισοδήματος ίσος με το 55% αν πρόκειται για Α.Ε. ή Ε.Π.Ε. και 40% σε κάθε άλλη περίπτωση.

Το ειδικό σημείωμα υποβάλλεται μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται με την υπουργική απόφαση του άρθρου 13. Με την υποβολή του καταβάλλεται το 20% του προκύπτοντος φόρου και το υπόλοιπο ποσό βεβαιώνεται σε 12 ίσες μηνιαίες δόσεις η κάθε μία εκ των
οποίων δεν μπορεί να είναι κατώτερη των 500 ευρώ, εκτός της τελευταίας.

Εφόσον εξοφληθεί ο φόρος εισοδήματος της παραγράφου αυτής δεν επιβάλλεται διοικητική κύρωση, είτε αφορά σε προσαυξήσεις, είτε σε πρόστιμο του Κ.Β.Σ., είτε σε θέματα κύρους των βιβλίων, αποκλειστικά και μόνο για τα δηλωθέντα μη νόμιμα φορολογικά
στοιχεία και εφαρμόζεται για τα στοιχεία αυτά το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 24 του ν. 2523/1997"...
http://nonews-news.blogspot.com/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μεγάλο θέμα έβγαλε χθες το nonews-news,  και αναμένουμε να δούμε εάν όντως ο Κουρής επιμείνει στο ότι έχουν κάνει λάθος οι ελεγκτές για τα εικονικά τιμολόγια ή θα κάνει περαίωση βάσει της παραπάνω διάταξης της Κυβέρνησης του ΓΑΠ.  Θεωρούμε ότι θα τους γράψει όλους και θα πάει δικαστικά ο Κεφαλλονίτης δεν δίνει φράγκο αφού κρατάει πολλούς πολιτικούς και από τα δυο κόμματα. Μην ξεχνάτε ότι η ΑΥΡΙΑΝΗ γκρέμισε τον Καραμανλισμό και είχε φτάσει να πουλάει 200.000 φύλλα ημερησίως. Μετά ανακάλυψε τον Κώστα Καραμανλή τον νεώτερο τον οποίο στηρίζει μέχρι σήμερα ενώ και με το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Δημαρά και του Παπακωνσταντίνου μάλλον τα βρίσκει. Τελικά ο Κουρής μας παίζει όλους και εμείς απλά παρακολουθούμε τις ακροβασίες του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

APO BTOMIARH
GIA TO PARANOMO KANALI KONTRA TIPOTA ? KAI AYTO TOY KOYRI EINAI ME POIANOY TIS PLATES EKPEMPH ?

Ανώνυμος είπε...

BROMIARHS
MIA KAI STO TROMAKTIKO EFAGA PORTA TOLMV EDW ! TROMAKTIKO TO BLOG TIS PROPAGANDAS ENANTION TON PROBLHMATVN TVN POLITVN !

Απάντηση στο κύριο Μπαξεβάνη και στο πρώτο καρφί!

http://protokarfi.blogspot.com/2010/09/blog-post_1606.html

ΚΥΡΙΕ αντί να μιλάτε για παχυλούς μισθούς στην ΕΡΤ θα έπρεπε πρώτα να καταθέσετε τον δικό σας , τα έξτρα από τοις παραγωγές σας και άλλα …….

ΚΥΡΙΕ γιατί σας έπιασε ο πόνος για την ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ? μήπως έχετε συμμαχήσει με το υποκατάστημα του κυρίου Παναγόπουλου…….στο Φάληρο ?

ΚΥΡΙΕ θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι σε κάθε κοινωνία υπάρχουν και τα μιάσματα κλέφτες νταβατζίδες χωροφύλακες υπουργοί ρεμάλια συνειδητοποιημένοι
και χωρίς συνείδηση εργάτες ! εσείς κατά την γνώμη σας που ανήκετε ?

ΚΥΡΙΕ πρέπει να έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτόν και προφανώς είστε σε σύγχυση όταν παρομοιάζετε τον εαυτόν σας σαν τον Χριστόφορο Κολόμβο εσείς πότε ανακαλύψατε την ΕΡΤ όταν είχατε πάρει κόκκινη σημαία από όλα τα ιδιωτικά κανάλια μια και εκπομπές σαν την δική σας έχουν χαμηλή ακροαματικότητα ?

ΚΥΡΙΕ μην φανταστείτε ότι υποστηρίζω τους συνδικαλιστές κάθε άλλο γνωρίζουμε ότι αυτοί που προσδοκούν δημοσιότητα εξουσία 1)έχουν ψυχολογικά προβλήματα και 2)δεν το κάνουν γιατί λατρεύουν τους εργαζομένους χαιστηκαν
για αυτούς , την τσέπη τους κοιτούν και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !

ΚΥΡΙΕ καλό θα ήταν όταν στείλατε στον εισαγγελέα την επιστολή σας για να είστε καθαρότερος θα έπρεπε να τον ενημερώσετε να ξεκινήσει ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .

ΚΥΡΙΕ πρέπει παρ άλλα αυτά να σας συχωρώ για το θάρρος σας να κάνετε τέτοιου είδους ενέργειες προφανώς σας αρέσει να ξεχωρίζετε από έλους συνανθρώπους σας φυσικά δεν είναι κακό αλλά εάν αισθάνεστε κάτι τέτοιο σας προτείνω ένα καλό ψυχολόγο ! πιστέψτε με τον έχετε ανάγκη !

ΚΥΡΙΕ ΘΑ έπρεπε να γνωρίζετε ότι η ΕΡΤ είναι ένας γίγαντας που συμβάλατε τόσα χρόνια να κοιμάται ου ε και ξυπνήσει θα έπρεπε να χάσουν τον ύπνο τους πολλοί παραγωγοί διαφημιστές καθώς και τα τριγύρω μαγαζάκια που κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι…τους δίνουν ……εκτός ΕΡΤ εργασίες (ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ)μόνο που πληρώνονται από την ΕΡΤ και βέβαια μετά με την είσπραξη την επιταγής γίνεται και η μοιρασιά ! ενώ αντίθετα αυτοί που πλαισίωναν όχι μόνο την δική σας εκπομπή ήταν ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 700 συμβασιούχοι και αυτοί δεν έπαιρναν το μισθό τον δικό σας η της παναγιωταρέας η του παναγόπουλου 600 καί 729 έπαιρναν χωρίς υπερορίες και αργίες !!

ΚΥΡΙΕ μην ξεχνάτε όποιος σιωπά σε μια κλοπή σε ένα έγγλημα η βιασμό θεωρειται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ !

ΚΥΡΙΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ?????

ΚΥΡΙΕ αν και δεν σας γνωρίζω θα σας πρότεινα όταν αποκαλείται συναδέλφου σας τεμπέληδες και ανίκανους (οχι πως κάποιοι απο αυτούς δεν είναι ) να κοιταζόσασταν λίγο στον καθρέπτη σας ! Όπως το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και κάποιοι κρατούντες την εξουσία !

ΚΥΡΙΕ δεν είμαστε μαλακές έχουμε καταλάβει ότι τον τελευταίο καιρό το κανάλι του Φαλήρου κάνει επιστάμενος πόλεμο στο δικό μου κανάλι που πληρώνω εγώ ,εσάς...κύριε, πως διανοείστε ως καλός εργαζόμενος να δαγκώνεται το χέρι που σας ταΐζει ?
Α ξέχασα εσείς μάλλον μπορεί ίσως να πληρώνεστε από το Φάληρο ΜΑΥΡΑ .

ΚΥΡΙΕ αν δεν αξίζει η ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ φτύνετε ….ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΩΤΣΑ ΕΝΑ ΨΟΦΙΟ ΣΚΥΛΙ !

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...