ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΩ ΤΟ TROKTIKO ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ TROKTIKO ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ
Άδικα τσακώνονται blogs στο διαδίκτυο για τους "συνεχιστές" του troktiko. Το λάθος ήταν που το original έκλεισε και βέβαια αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσοι διάβαζαν το troktiko βολεύονται με blogs όπως το tromaktiko τους tromaktikous και ένα σωρό άλλους "μιμητές" του blog του αείμνηστου Σωκράτη Γκιόλια.
Τώρα να λέμε το ένα και το άλλο δεν βγάζει νόημα οι αναγνώστες του διαδικτύου έστειλαν ήδη το tromaktiko στην 18η θέση και αποφάσισαν  ότι αυτό είναι το φθηνό και χυδαίο κακέκτυπο του troktiko. Όπως ανώνυμο ήταν το troktiko έτσι ανώνυμο θέλει να παραμείνει και το tromaktiko από εκεί και πέρα οι διαχειριστές του troktiko αφού σκότωσαν για δεύτερη φορά τον Σωκράτη Γκιόλια δεν δικαιούται να μιλάνε για ανεξάρτητα blogs και για διαφημιστές. Ούτε να διαρρέουν ότι κανένας από αυτούς δεν δουλεύει στο tromaktiko γιατί από ότι φαίνεται ούτε μεταξύ τους δεν γνωρίζονταν. Καλή η προσπάθεια που γίνεται από κάποια blogs να διαφυλάξουν την μνήμη της προσπάθειας του Σωκράτη Γκιόλια αλλά μάλλον είναι τόσο πολύ επηρεασμένο το αναγνωστικό κοινό που δεν θα αλλάξει συνήθειες. Ευτυχώς οι λίγοι αναγνώστες μας δεν επισκέπτονται τα κακέκτυπα blogs του troktikou αλλά είναι τόσο λίγοι που δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική του πορεία. Ακόμα και οι αναγνώστες ξέχασαν και βεβηλώνουν την μνήμη του Σωκράτη διαβάζοντας BLOGS που δεν έχουν ούτε μια αρνητική κουβέντα για τους στυγνούς δολοφόνους του. Αυτά προς το παρόν και να ξέρετε ότι το troktiko θα ανοίξει και ΠΑΛΙ και τότε εσείς θα κρίνετε και πάλι για την ΤΥΧΗ του. Η δική μας εκτίμηση είναι ότι θα ανοίξει ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και από πριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...