TRO-MA-KTIKOI- ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

Oι τρομακτικοί είναι γελοίοι τύποι, κλέβουν το λογότυπο του troktikou και κατακρίνουν τις αναρτήσεις του. Εμείς σε όσα διαφωνούσαμε με το troktiko του τα γράφαμε και τα λέγαμε χωρίς ποτέ να φοβηθούμε το κόστος. Τα νέα blogs που έχουμε δει το μόνο που κάνουν είναι ένα κακέκτυπο του τρωκτικού με ειδήσεις αδιάφορες για εμάς και χωρίς καμιά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Σίγουρα οι κόντρες τους θα έχουν να κάνουν μόνο με το ποιος βρίσκεται ΠΙΣΩ από αυτά ενώ δεν δείχνουν καμιά διάθεση καταγγελτικής δημοσιογραφίας. Βέβαια τα κακέκτυπα έχουν φιλικοί διάθεση προς τους στυγερούς δολοφόνους αφού τους άνοιξαν τις δουλειές και μπορούν πλέον και αυτοί να γράφουν ότι τους κατέβει.
Η πληροφόρησή τους είναι αστεία και αντιγράφουν χωρίς ΠΟΤΕ να δηλώσουν από που. Αστείοι τύποι και βλαμμένοι και οι αναγνώστες τους , να μην βρίζουμε τους πελάτες μα τι μας λέτε τώρα. Όλοι αυτοί που διάβαζαν τόσο καιρό το τρωκτικό τώρα διαβάζουν τα blogs που στην ουσία δεν έχουν κακή κουβέντα για τους δολοφόνους του. Τέτοια είναι η πλειοψηφία και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Ακόμα και η Τζούλια τους δουλεύει και κονομάει με τις μαλακίες που διαβάζουν στο site της. Όχι ότι έχουμε τίποτα με την Τζούλια αυτή τουλάχιστον είναι δηλωμένη με τις αδήλωτες του διαδικτύου τι θα κάνουμε. Νόμο λέει η Κυβέρηση και είμαστε σίγουροι ότι θα γελάσει κάθε πικραμένος όταν μάθει τα ονόματα των διαχειριστών των blogs. Τότε να δούμε τι θα λένε κάποιοι που χρησιμοποιούν το blogging για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Ο κόσμος όμως τι να καταλάβει μίλα του για καμιά τσόντα και θα ξέρει όλα τα άλλα τα αγνοεί. Είπαμε οι μαλάκες οι Νεοέλληνες σε όλο τους το μεγαλείο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...