ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ STAR

Ακόμα δεν έχουν οριστεί από την διεύθυνση του star o προγραμματισμός με ώρες και ζώνες. Επομένως ότι ακούγεται για τις εκπομπές της Λαμπίρη της Στεφανίδου και της Μελέτη είναι ακόμα στην σφαίρα της φαντασίας!!! Το δελτίο τύπου του σταθμού προς τους τηλεοπτικούς συντάκτες είναι σαφέστατο. Σας το παρουσιάζουμε ατόφιο γιατί εμείς δεν θέλουμε να σας λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι επέλεξαν ώρα προβολής της εκπομπής τους μάλλον λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Όλο το δελτίο τύπου του σταθμού έχει ως εξής:
ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
Το Star θα ξεκινήσει με καινούρια δυναμική τη νέα σεζόν. Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού μελετούν με γνώση και προσοχή τις κινήσεις τους πάνω στη σκακιέρα του νέου προγράμματος. Με την άφιξη της Τατιάνας Στεφανίδου και τις σταθερές αξίες των άλλων αγαπημένων παρουσιαστών του καναλιού Ελεονώρας Μελέτη, Χριστίνας Λαμπίρη, Φώτη Σεργουλόπουλου, Μαρίας Μπακοδήμου ενισχύει τη ζώνη «Ενημερωτικές – ψυχαγωγικές εκπομπές».


Ο Αιμίλιος Λιάτσος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο Θοδωρής Δρακάκης στο μεσημεριανό, ο καθένας με το προσωπικό του στιλ, έχει αποκτήσει το δικό του κοινό.


Στο ελληνικό πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η εβδομαδιαία με κοσμοπολίτικη διάθεση εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη και η καθημερινή εκπομπή μαγειρικής της επιτυχημένης και έμπειρης σεφ Ντίνας Νικολάου με τον Θανάση Πάτρα.


Το Star για το ξένο του πρόγραμμα έχει υπογράψει συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ Universal, Warner, αλλά και με έλληνες διανομείς και έχει εξασφαλίσει 60 ξένες ταινίες Α’ Τηλεοπτικής Προβολής. Οι σινεφίλ και οι πιστοί στο «σινεμά του Star» θα περάσουν συναρπαστικά βράδια με τις ταινίες μας.


Μια πρώτη γεύση


«Λυκόφως - Twilight», δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2008, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ, Μπίλι Μπερκ, Πίτερ Φασινέλι. Η ταινία που συζητήθηκε και αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο.


«Ο σκοτεινός ιππότης - The Dark Knight», περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2008 με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Όλντμαν. Η τελευταία ταινία του Χιθ Λέτζερ για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ μετά το θάνατό του.


«Miami Vice», αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής 2006 με τους Τζέιμι Φοξ, Κόλιν Φάρελ. Το τηλεοπτικό ριμέικ της κλασικής τηλεοπτικής σειράς.

«Η απίστευτη ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον - The curious case of Benjamin Button», δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2008 με τους Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίλντα Σουίντον, Τζούλια Όρμοντ. Γι’ αυτή την ταινία ο Μπραντ Πιτ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου.
Επίσης ξένες σειρές με άριστη «συμπεριφορά» και εξαιρετικά διαπιστευτήρια στο διεθνές τηλεοπτικό κοινό θα μαγνητίσουν τους λάτρεις του είδους με το χιούμορ, την ευαισθησία, την περιπέτεια, τη δράση αλλά και την ανθρώπινη προσέγγιση.
Για πρώτη φορά θα δούμε τις σειρές Miami Trauma, The Vampire Diaries και ολοκαίνουρια επεισόδια για Medium, Ομάδα NCIS, Numb3rs, Ιατρικές Υποθέσεις (House MD), Νόμος & Τάξη: Ειδική Ομάδα (Law & Order: SVU), Ντετέκτιβ Μονκ (Monk), Σε απόσταση αναπνοής (The Closer), Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις (Cold Case), Στην Εντατική (E.R.), Gossip Girl, Φίλοι για πάντα (One Tree Hill), Σούπερμαν, τα χρόνια της νιότης (Smallville), Δύο άντρες και μισός (Two and a half men).
Το παιδικό κοινό, όπως πάντα, θα κάνει τη διαφορά προτιμώντας τα προγράμματα του Star. Με φροντίδα για την τρυφερή τους ηλικία, ενδιαφέρον για τις ανησυχίες τους και ευθύνη για τα μηνύματα που περνούν μέσα από τις παιδικές σειρές μας έχουμε εξασφαλίσει τους πιο συναρπαστικούς ήρωες με χρώματα, μουσική και καλή αισθητική. Νέοι κύκλοι από «Ben 10: Alien Force», «Scooby Doo Mysteries», «Powerpuff Girls Z2».
Ακόμα δεν έχει καταρτιστεί ο προγραμματισμός με ώρες και ζώνες.


Ευχαριστούμε πολύ
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...