“SCRIPTA MANENT”(ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ)

«Όταν οι νυν αρχηγοί των «δεξιών» κομμάτων της πατρίδας μας, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ψήφιζαν σαν ευρωβουλευτές πως δεν υπάρχουν κομμουνιστικά εγκλήματα, για να καταδικαστούν!!!»

Την 23η Αυγούστου 2010, κατά την πανευρωπαϊκή ημέρα μνήμης θυμάτων κομμουνισμού, είχαμε δημοσιεύσει ένα σχετικό κείμενο-αφιέρωμα, στο τέλος του οποίου τονίζαμε ότι, όταν ήρθε στην ευρωβουλή το θέμα της καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού, το 2006, οι νυν αρχηγοί των «δεξιών» κοινοβουλευτικών κομμάτων της πατρίδας μας, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, οι οποίοι τότε ήταν ευρωβουλευτές, ψήφισαν ΟΧΙ !!! Δηλαδή, πως δεν υπάρχουν κομμουνιστικά εγκλήματα, για να καταδικαστούν!!!

Μάλιστα, υπόγραψαν και σε ένα κείμενο που διακινούσε το ΚΚΕ, κατά του μνημονίου καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού!!! Λάβαμε δύο επιστολές (άπιστων Θωμάδων ή κομματόσκυλων;) που αμφισβητούσαν το γεγονός αυτό, καλώντας μας να τους δείξουμε αποδείξεις. Χθες, ημέρα μνήμης της συντριβής του ντόπιου κομμουνιστοσυμμοριτισμού στο Βίτσι και στο Γράμμο, κατά την οποία εξεδιώχτηκαν από το Βίτσι οι θρασύτατοι εκπρόσωποι των δύο αυτών κομμάτων που από τη μία προσκυνούν τον κομμουνισμό και από την άλλη υποκρίνονται τους τιμητές των ηρώων, τους παρέχουμε τις αποδείξεις που γύρευαν, για να τις… τρίψουν στα μούτρα τους (το παρακάτω κείμενο προκύπτει από την αναζήτηση «Ευρωβουλευτές κατά του αντικομμουνιστικού μνημονίου»). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα νούμερα 16 και 32:
1. ΑΔΑΜΟΥ Αδαμος (GUE/NGL, ΑΚΕΛ, Κύπρος)

16. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Γιώργος (ID, Ελλάδα)

32. ΣΑΜΑΡΑΣ Αντώνης (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/08/30/%E2%80%9Cscripta-manent%E2%80%9D%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...