Απάντηση της Original


Με επίθεση κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και άλλων συνδέσμων της ΑΕΚ απαντά με ανακοίνωσή της η Original σε όσους τη θεωρούν ηθική ή και φυσική αυτουργό της επίθεσης κατά του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, το Σάββατο στην Καλλιθέα.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ υψώνει, επίσης, ασπίδα προστασίας στον ηγέτη της «Original 21», Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τα αποκρουστικά για όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΑΕΚ γεγονότα του Σαββάτου στο γήπεδο της Καλλιθέας έδωσαν και πάλι τροφή σε όλους αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να μας σταυρώσουν για όλα τα δεινά της ΑΕΚ και να βγουν απ τα καβούκια τους σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Το γνωστό Ιζνογούντ (που μια ζωή ονειρεύονται να γίνονται χαλίφηδες ) πλαισιωμένοι από γραφικούς συνδέσμους - σφραγίδες και αγνούς πλην ευκολόπιστους συνδέσμους της επαρχίας, για μια ακόμη φορά φρόντισαν να ρίξουν λάσπη στην ORIGINAL 21 και στον Δημήτρη Χατζηχρήστο.

Προσπαθούν να στρέψουν όλη την ευθύνη των προχθεσινών γεγονότων επάνω μας, χωρίς προηγουμένως να έχουν βρεθεί οι αρνητικοί πρωταγωνιστές των επεισοδίων και να τους αποδοθούν οι ευθύνες, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται πεντακάθαρα 3 παιδιά της ORIGINAL 21 να κάνουν τιτάνια προσπάθεια προστασίας του προπονητή της ομάδας, τρώγοντας όλο το ξύλο αυτοί (κάτι που τεχνηέντως δεν έχει αναφερθεί πουθενά ...) ! Αυτοί λοιπόν οι ΑΕΚαρες που διέλυσαν το τμήμα handball με τις ενέργειες τους εντός του γηπέδου ξεκινώντας τα επεισόδια που οδήγησαν τον αγώνα σε ματαίωση, αυτοί που είχαν γεμίσει την εθνική οδό με χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, αυτοί που γυρνάνε πόρτα πόρτα τα κλαμπ της ORIGINAL 21 και ρίχνοντάς λάσπη παρακινώντας τον κόσμο σε αντιδράσεις και μπάχαλα, αυτοί τέλος με δικαιολογία τον ... Σκόκο διοργάνωσαν συλλαλητήριο με αποτέλεσμα τα επεισόδια στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και την τιμωρία της ΑΕΚ, δεν δικαιούνται να πουλάνε ΑΕΚοφροσύνη και να βάλλονται κατά της ORIGINAL 21. H OIKOΓΕΝΕΙΑ παρά τα ύπουλα χτυπήματα που δέχεται παραμένει Ενωμένη, Συμπαγής, Δυνατή και Έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε ενορχηστρωμένη επίθεση που της γίνεται.
Χτυπώντας τον Δημήτρη, χτυπάτε όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Κάθε προσωπική επίθεση, είναι επίθεση εναντίον όλων μας. Η αλήθεια και ο χρόνος είναι οι μεγαλύτεροι μας σύμμαχοι και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα συνεχίσει να κάνει αυτό για το οποίο Εμπνεύστηκε, Ιδρύθηκε, και Υπάρχει!!! Να αγαπάει παθολογικά την ΑΕΚ, να υπερασπίζει με πάθος όλα τα κιτρινόμαυρα ιδεώδη και να Την ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.

ΥΓ1. Όλοι εσείς οι υπόλοιποι που αποτελείτε αυτό το θλιβερό αντι-ORIGINAL μωσαϊκό και πλαισιώνεται το κλαμπ Ιζνογκούντ ένα έχουμε να σας πούμε. Να προσέχετε τις παρέες σας, γιατί όταν λάμψει η αλήθεια για τα προχθεσινά γεγονότα, θα βρεθείτε προς συνταρακτικών εκπλήξεων.

ΥΓ2. Ερώτηση από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν : από ποιόν σύνδεσμο ήταν αυτοί που με ανακοινώσεις τους έστηναν οδοφράγματα στην Δεκελείας για την επιστροφή του τωρινού προπονητή της ομάδας ? (για να βοηθήσουμε, δήλωσαν ότι επανιδρύονται).

ΥΓ3. Προς ενημέρωση όλων των φίλων και εχθρών της ORIGINAL 21. Τα διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που επιστράφηκαν, όπως πρωτοσέλιδα διατυμπανίζουν οι υπέρμαχοι της αλήθειας , σας ενημερώνουμε ότι ακόμα δεν κυκλοφόρησαν. Όποιος είναι κάτοχος ενος τέτοιου εισιτηρίου διαρκείας και θέλει να το επιστρέψει να περάσει απο τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να πάρει πίσω τα χρήματα του!!!

ΥΓ4. Τα λεγόμενα "ιδρυτικά" στελέχη της ORIGINAL 21 , μπορούν να μας θυμίσουν σε μια νυχτερινή συνάντηση στο δωματιάκι επί εποχής Τροχανά, εκτός από την διαχείριση του ταμείου μας είχαν υποβάλει κάποιο άλλο αίτημα???

Την ανακοίνωση υπογράφουν η κουστωδία του άγνωστου "Χ" και τα στεγασμένα κλαμπ της ORIGINAL 21 στην Αττική:

Αγ.Παρασκευή
Βύρωνας
Εξάρχεια
Καματερό
Κορυδαλλός
Κυψέλη
Μαρκόπουλο
Μαρούσι
Μεταμόρφωση
Μπραχάμι
Νέα Ιωνία
Νέα Μάκρη
Νέα Φιλαδέλφεια
Παλαιο Φάληρο
Περιστέρι
Σεπόλια

και τα στεγασμένα κλαμπ της Original 21 εκτός Αττικής:

Αγιος Νικόλαος Κρήτης
Αλεξανδρούπολη
Άργος
Άρτα
Βόλος
Γιάννενα
Γιαννιτσά
Διδυμότειχο
Ηράκλειο Κρήτης
Θήβα
Καβάλα
Καλαμάτα
Καρδίτσα
Κέρκυρα
Κοζάνη
Κομοτηνή
Λαμία
Λιβαδειά
Melbourne
Νέα Αρτάκη
Ξάνθη
Πάτρα
Πτολεμαΐδα
Σέρρες
Σπάρτη
Σύρος
Τρίκαλα
Χαλκίδα
Χανιά
Χίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...