ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Το νέο κανάλι του Γιώργου Κουρή, που θα εκπέμπει από τον Σεπτέμβρη, δεν θα έχει μόνο δημοσιογραφικό χρώμα: το Κontra Tv, όπως θα ονομάζεται, θα περιλαμβάνει στις τάξεις του προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον επιστημονικό, τον οικονομικό και φυσικά τον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής θα έχει τη δική του εκπομπή. Γνωστοί ποινικολόγοι, όπως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός, ίσως ο Αλέξης Κούγιας και ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης, θα έχουν στο νέο κανάλι το δικό τους «βήμα», ενώ ο δημοσιογράφος που ετοιμάζει το πρόγραμμα του καναλιού, Τάσος Παπαδόπουλος, θα έχει να κατανείμει τον τηλεοπτικό του χρόνο μεταξύ ονομάτων όπως ο Γιάννης Λοβέρδος, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο Σωτήρης Τζούμας με τον Δημήτρη Μάρκο.
Το αθλητικό κομμάτι θα αναλάβει ο Νίκος Καραγιαννίδης και ο Στέλιος Χρυσοστομίδης θα ασχοληθεί με τα χρηματιστηριακά θέματα. Βραδινή εκπομπή θα έχει ο Νίκος Καρβέλας, ενώ επί των καλλιτεχνικών θα συμμετέχουν η Βάνα Μπάρμπα και ο Βασίλης Τσιβιλίκας. Δεν αποκλείεται στο νέο κανάλι να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Νίκος Μαστοράκης.
Στη δημοσιογραφική ομάδα, τέλος, θα συμμετέχουν και συντάκτες από τη Real News. Αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελευταίες συζητήσεις, προκειμένου το κανάλι να ενταχθεί στην Digea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...